Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Jó reggelt Kedvesem

Este úgy aludtam el hogy rád gondoltam. Vajon miként és hogyan fogsz ismerkedni az játékoddal, vajon kell-e hozzá segítség, vagy megtalálod a módját, könnyedén, hogy kielégítsd a vágyaidat és a kielégülést nyerj általa. Aztán elaludtam.

Reggel arra ébredtem hogy áll a farkam, és lüktet. Ismét csak nálad jártam gondolatban, hogy milyen jó lenne veled ébredni, és milyen jó lenne, ha az álló farkam most Te simogatnád, úgy ahogy most én teszem.

Gondolatban most is ott vagyok veled, nézem ahogy felébredsz, ahogy kinyitod a szemed, rám nézel és mondod hogy Jó reggelt. Én csak nézlek és simogatom a tested, finoman és egyben mohón. A szemed ismét csukva, de a légzésed árulja el hogy élvezed a helyzetet, hagyod hogy az érzés átjárjon, nem múló pillanattá sűrűsödve.

A simogatások az arcod körül kezdődik, és halad egyre lejjebb, nem kihagyva a füled és a nyakad, majd egyre lejjebb, a válladon át, körbejárlak a melleken, ahol is kicsit elidőzve a bimbókat simogatom keményre. Ez annyira szép és izgató hogy nem tudok ellenállni a késztetésnek hogy a számba vegyem őket és egyiket a másik után csókolgatva, és szopva még tovább izgassam őket, és ezzel magamat is.

Aztán tovább haladok lefelé, a pocak mentén, egészen addig, ahol a kezem eltűnik a combod közötti forróságban. Érzem a puncid nedves leheletét, ahogy hívogatóan kitárulkozik, várva hogy mélyebb élményben részesülhessünk. Ahogy az ujjaim egyre mélyebben merülnek el a nedves ajkaid között, úgy a légzésed is egyre szaporább lesz, ám ez még tovább fokozódik amikor a csiklód megérintem és könnyed mozgással simogatom.

Az egyik kezed eközben a melled kemény bimbóját csavargatja, a másik pedig rajtam matat jó fogást keresve, de mielőtt megtalálnád, én odébb csúszok, és a két combod között a puncidba fúrom az arcomat, és hozzálátok a finom édesség nyalogatásának. Érzem hogy a nyelvem minden mozdulatára megrezzen a tested, és ezt nagyon élvezem. Végig nyalogatom a nyílástól a gyöngyszemig, mindkét oldalon eljátszadozva a csordogáló cseppekkel, de minden alkalommal visszatérek az egyre nagyobb és feszesebb csiklódhoz, amit a számba veszek, és szopom, s közben ameddig elérem körbenyalogatom.

Ahogy a tested mozgása egyre szaporábbá válik, úgy gyorsítom én is a tempót. Ahogy közeledsz a csúcs felé, úgy nő bennem is a vágy, hogy minél többet kaphassak meg belőled, hogy jobban érezhessem hogy valóban élvezed. Amikor már majdnem jó, akkor egy picit visszaveszek a tempóból, hogy tovább tartson, de épp csak annyira, hogy az élvezet hulláma még ne érjen el. Aztán újra felkorbácsolom a érzések felszínét, majd ismét a lassítás, és ezt addig csinálom így, amíg már egészen közeli a beteljesülés élménye.

Ekkor helyzetet váltok, és szinte azonnal tövig nyomom a farkam a forró és nedves puncidba, hogy a következő felfelé ívelő hullámmal elérjen téged a vágyott érzés.
Ez hamar be is következik. A tested követelőzően magába szippant, a lábaiddal átkarolod a hátam, más még jobban magadba rántasz, pont abban az ütemben, hogy én is mozgok, és ettől szinte azonnali és mindent elsöprő hullámokban tör rád a kéj ismétlődő hullámaival.

Mielőtt én is elélveznék a puncidban, kihúzom belőled, és az magam fejezem be, ráverem a farkam a puncidra, a pocakra, a cicikre, de néhány csepp jut a nyakadra és az arcodra is.
Amikor már egy kissé lecsillapodott a heves izgalom okozta kéjhullámok sora, akkor én is köszöntelek téged.
– Jó reggelt Kedvesem.

Ezután melléd fekszem, és csak simogatlak, ahol elér a kezem, s közben érzem, ahogy a remegés is lassan kezd csillapodni, és csak fekszünk egymás mellett, hogy csak a szuszogás hallatszik.

Amikor kinyitom a szemem, akkor tudatosul bennem, hogy nem vagy mellettem, sőt nagyon messze vagy, de az érzés itt van velem, hogy jó veled, és ezzel együtt egy kis csalódás is, hogy nem is téged locsoltalak meg a friss meleg tejemmel, hanem a saját pocakomat, de ez nem változtat azon, hogy még jobban akarlak.


Edit néni, a magányos szomszéd - Szex Blog Történetek

Edit néni, a magányos szomszéd

Megfogta a kezem és odatette a pinájához, kérte, hogy nyúljak bele, és simogassam szép finoman. Ujjam simán belecsúszott nedves, forró pinájába, és elkezdtem benne matatni. Ügyetlen lehettem, mert megfogta a kezem és odatette az ujjam a csiklójához, kérve, hogy itt játszadozzak.

A csajom leszopja az ételfutárt - Szex Blog

A csajom leszopja az ételfutárt

Már egy ideje megy a műsor, a futár meg sem mozdul, ám Anett egyre jobban belemerül a dologba. Már nem csak a fasz jár ki-be a szájában, hanem a keze is a punciját simogatja, amitől hamarosan el fog élvezni. Ahogy mézem a formás seggét, ahogy az ujjai ujjazzák a nedves pináját, elfog a vágy, mire felállok a fotelből, odamegyek hozzá, majd a farkam belenyomom. Anett erre megremeg, és még erőteljesebben szopja a fickót, miközben én hátulról megkúrom őt.

A szomszéd lány - Sex Blog

A szomszéd lány

Nika azonnal megmarkolta és a szájába vette. Nagy szenvedéllyel kezdett szopni, és közben a szemembe nézett. Nagyon élveztem, a szívem ezerrel kalapált, végül már semmi mást nem akartam , csak megdugni ezt a gyönyörű istennőt, aki kényeztet, és olyan élvezetet okozni neki, amekkorát csak képes vagyok.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük