Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Itthon is egyre népszerűbb a szabadtéri szex

Néhány éve még elképzelhetetlen lett volna itthon az, hogy a párok nyíltan a szabadban szexeljenek, legfeljebb eldugott helyeken, illetve ahol a madár sem jár. Mára azonban ez megváltozni látszik, ugyanis egyre több ilyen célzatú cikk jelenik meg szerte az országban, aminek a lényege, hogy szervezetten a természet lágy ölén szerelmeskednek a párok, akár még idegenek bevonásával is.

Itthon is népszerű a szabadtéri szex

Az ilyen indíttatású párok, vagy szóló személyek, hirdetést adnak fel, vagy keresik azokat, akiknek hasonló az érdeklődésük. „30-pár 32/28 a hétvégére szabadtéri szeretkezést tervez, párokat keresünk akiknek van kedve csatlakozni hozzánk.”

A nyugati országokban már hagyománya van ennek a szexuális magatartásformának, ami egyre népszerűbb Magyarországon is.
„A dogging, azaz a nyilvános szex imádata a hetvenes években kezdődött. A szó a kutyasétáltatásból eredeztethető, bár pontos adat nincs erről, feltelezhető, hogy a kutyatélsáltatás közben látott szexelő emberek, azok kukkolása miatt alakulhatott ki a dogging fogalom. ”

Itthon is népszerű a szabadtéri szex 2

Ez a jellegű társasági forma, hasonló a szvinger szexhez, a különbség csak annyi, hogy ott a helyszín egy zárt hely, egy klub, míg a dogging lehet szinte bárhol. Amszterdamban egy parkban már 2008-ban legálissá tették a szabadtéri légyottokat, ám Magyarországon erről még szó sincs.

A helyszínek elég változatosak, lehet a szabadban, erdő mellett, tóparton, de a bátrabbak már a városban is megtalálják a kedvenc helyüket, parkokban, elhagyatott helyeken, autóban, de akár közösségi rendezvények is otthont adnak az ilyen kezdeményezésnek. Legkedveltebb helyek a Margit-sziget és a Gellérthegy, dunapart. A doggingolók sajátos módon jelzik, ha a jelenlétüket, autó fényszórójával, mobiltelefon fényével, fényjelzésekkel üzennek egymásnak, hogy a sötét parkokban hol találhatók.

Az ilyesfajta élvezethez exhibicionizmus kell. Az a tény, hogy megleshetik az embert közben, nem riasztja el a résztvevőket, hanem pont ellenkezőleg, ez az ami még jobban felizgatja őket.

Itthon is népszerű a szabadtéri szex 1

Akármilyen izgalmasan is hangzik, ennek a dolognak veszélye is van, az egyik, ha idegennel szexelnek, ami a betegségek vonatkozásában jelent kockázatot, bár, a védekezés szinte kötelező. A másik elrettentő tényező a rendőri közbelépés, ugyanis e tevékenység közszeméremsértésnek minősül, ha a rendőr észreveszi, pénzbírsággal járhat a közösségi szórakozás. Ha pedig a partiban prostituált is rész veszt, akkor a büntetés hatványozódhat.

És még valami, amit jó észben tartani, ha nyilvánosan, elégítjük ki egymást, vagy akár egy idegen is benne van a játékban, bárki, csinálhat az eseményről képeket, vagy videókat, és ha ez beleegyezésünk nélkül felkerül a netre, az mindenkinek kellemetlen lehet.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Maszturbátor: Anyu velem élvezi - Szex Blog

Maszturbátor: Anyu velem élvezi

Az ágyamon ülünk és mindketten a saját játékszerünkkel izgatjuk magunkat, és csak nézzük a másikat. Nagyon fura ez nekem. Láttam már nőket maszturbálni vibrátorral és minden mással is, de az anyámat még soha. Egy kissé felzaklat, és felizgat egyszerre, ám az izgatottság az erősebb. Ahogy nézem őt, hogy egyre hevesebben és egyre mélyebben nyomja magába a vibrátort, az én izgalmam is fellángol, ezért a műpinát ráhúzom a farkamra. Addig se bámulja, mert talán ez zavar a leginkább.

A legboldogabb ember a világon – Ruhynga IV - Szex Blog

A legboldogabb ember a világon – Ruhynga IV

Nem gyorsított a tempón inkább tartotta a lassú ütemet, amivel még inkább fokozta és elnyújtotta a saját gyönyörét. A farkamon éreztem, ahogy egyre szűkebbé válik kéjbarlangja az orgazmusa előtt, amely aztán roham szerűen tört rá. Néztem és hallottam, hogy hangszíne pillanatok alatt elvékonyodik, elcsuklik, aztán kitört belőle.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük