Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Hogyan élvezd a szex blogot

A legfontosabb, hogy köszönd meg annak, aki ide elvezetett téged. Ha nincs ilyen személy mert magadtól találtál ránk, akkor jutalmazd meg magad, ahogy szeretnéd, és persze minket is, azzal, hogy lájkolod az oldalunkat, és a neked tetsző írásokat is.

Hogyan-elvezd-2

Először is szabadulj meg a felesleges ruha daraboktól!

Azokat az írásokat, ami neked a legjobban tetszik, kitüntetheted azzal, hogy lájkolod, és hozzáfűzöd a megjegyzéseidet, véleményt, észrevételt, ezzel segítve másokat, hogy könnyebben megtalálják, ami számukra a legizgatóbb. A hozzászóláshoz csak egy regisztrációra van szükség, ami nem áll másból, mint egy név és az emailcímed megadásával,  – az utóbbi nem publikus – és máris tag lehetsz, így lehetőséged van hozzászólni a dolgokhoz, valamint a fórumban is aktív csevegést folytathatsz az olyan témakörökben, ami neked tetszik, megvitathatod a kérdéseidet, megismerhetsz új nézőpontokat, stb. Tagként közzéteheted a saját történeteidet is, – persze álnéven, hogy ne ismerjen rád, akinek nem kéne, – így megosztva a világgal a legizgalmasabb kalandjaidat.

Ha saját történetet szeretnél megosztani velünk, amibe a saját képeidet is beillesztenéd, azt is megteheted, de akár azt is, hogy csak a képeket illeszted a bejegyzésbe, némi kísérő szöveggel.

A sajátként megjelölt képek legyenek valóban sajátok, tehát ne a netről szedegess le megosztani valót, mert ez elég gagyi, de ha a saját történeted akarod kicsit kiszínezni akkor megengedett, hogy „lopott” képpel tedd meg ezt.

Az oldal célja, hogy kulturált módon lehetőséget adjunk neked és persze mindenki másnak is, hogy ebben a formában izgalmakat találj a hétköznapok unalmas sorai közt, hogy élvezetesebb legyen az életed, és egyben másoké is, hisz ami neked tetszik, az másnak is fog. Ha írás, vagy olvasás közben úgy érzed, hogy nedvesedni kezdesz, az a legjobb indikátora annak, hogy jól csináljuk, így neked sem kell mást tenni, mint mindeközben, a szabad kezeddel fokozod az izgalmakat, és teljes kielégülést okozol magadnak.

Személyes tapasztalat, hogy nem csak az lehet izgató ha elolvasod mások történetét, hanem az is, vagy talán még jobban, – ha leírod a saját élményeidet, és megosztod másokkal, és a visszajelzésekből tudod, hogy az ami neked nedves élmény volt, másokat pont úgy felizgat, és elmondják a véleményüket is.

Hogyan-elvezd-1

Ha felizgat, ne hagyd hogy kárba vesszen.

Itt álljon néhány gondolat a hozzászólásokkal kapcsolatban. 

Biztosan nem fog minden embernek tetszeni, hiszen ahány ember, ahány történet, mind különbözik a többitől, van akinek más az ízlése. Ha olyat olvasol, ami nem tetszik, akkor hagyd figyelmen kívül (ha nem tetszik, ne olvasd el) vagy ha nagyon nem tetszik, akkor nyomj rá egy minuszos értékelést, de ne kezd el fikázni, mert azt úgyis cenzúrázni fogjuk. Ennek az oka, hogy ha valaki leírja a történetét ami neked nem tetszik, attól még mindenki másnak lehet hogy nagyon is bejön, de ha lefikázod, akkor lehet, hogy a többi történetet le sem fogja nekünk írni, így elveszítjük az illetőt. A pozitív értékelés viszont serkentőleg hat, így olyan történetek is előjöhetnek, amit egyébként nem osztott volna meg velünk, vagy pont ettől indul be a fantáziája és sorra halmoz el minket a legjobb sztorikkal.

hogyan-elvezd-1

Ha tetszik, vagy ha nem!

 

Egyedül, vagy a kedveseddel

Sokan vannak úgy ezzel a kérdéssel, hogy jobb ha a párod nem tud arról hogy te mivel foglalkozol a szabadidődben. Te tudod, de…
Ha egyedül szórakoztatod magad napközben, az jó lehet neked, de gondolj arra, hogy ha este a kedvesed megérkezik, és szeretne veled valami kis izgalmat, de Te már többszörösen túl vagy rajta, ezért visszautasítod. Ez néha elmegy, de hosszútávon biztosan nem lesz a kapcsolatra jó hatással. Persze ha eleve nem vagyok jól egymással a kapcsolatban, akkor ez egy kicsit más fényben láttatja a dolgokat, ám nem célom a párkapcsolati tréning, és tanácsadás, ezt magatoknak kell megoldani.

Szintén személyes tapasztalat, hogy ha olyan dolgot találsz, ami számodra izgató, akkor oszd meg a pároddal, és beszéljétek meg, lehet hogy neki is éppen annyira lesz izgalmas a dolog mint neked, így egy laposnak tűnő kapcsolatba is lehet izgalmakat bevinni, ami javíthat rajta, de ez nagymértékben függ a kettőtök személyes kapcsolatától.

Ha minden rendben van köztetek, akkor nincs ok a titkolózásra sem, bátran megmutathatjátok egymásnak, hogy neked mi tetszik, és mi neki, ez sok esetben még jobban összehozza a párokat, de hangsúlyozom, ez csak rajtatok múlik. Ha teljesen tropa a viszonyotok, akkor is van rá esély hogy ettől javulhat, de lehet hogy nem. A legjobb amikor együtt néztek, olvastok ilyen tartalmakat, mert így azonnal lehet reagálni a dolgokra, és ha figyelsz, akkor nagyon jól ki tudod ismerni a partnered, és persze az izgató dolgokat figyelembe véve azonnali akciókra is lehetőséged van.

Hogyan-elvezd-4

Azonnal reagálhatsz a dolgokra, nem kell estig várnod.

Szóval ha tetszik, akkor érezd jól magad, de ne légy önző, oszd meg a barátaiddal is a lehetőséget, hisz nekik lehet hogy még több izgató történet van a tarsolyukban, mint azt gondoltad.

Egy jó tanács megosztáshoz: Figyelj arra, hogy pl. a facebookon milyen kép jelenik meg az íráshoz, mert ha megosztod a faszos-pinás képeket, azért letilthatnak, ha van olyan kép ami megfelelő, akkor azt használd,  vagy inkább csak kép nélkül oszd meg.

Ha szeretnél naprakész lenni, és szeretnéd hogy a friss írások hamar eljussanak hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevélre, és így akár naponta megkaphatod a legújabb információkat, és még útközben is olvasgathatsz. A hírlevél feliratkozás és a regisztráció nem jár kötelezettséggel, bármikor megszüntetheted ha már nem igényled.

További nedves napot kívánok mindenkinek.


Szilvia a megcsalt feleség - Szex Blog

Szilvia a megcsalt feleség

Nem fejezi be a mondatot, mert még közelebb jön hozzám, majd a szájába veszi a farkam, és mint az előbb is, ügyesen játszani kezd vele, ám meglepetés éri őt, mert ebben a pillanatban elsülök, és beborítom őt a gecimmel. Szilvi meg sem lepődik ezen, csak a kezével simogatja a farkam, amiből ütemesen spriccel az anyag az arcára, a szájába, és ő láthatóan élvezi ezt.
Amikor vége, felül, majd kivesz egy zsepit a dobozból, amivel letörölgeti az arcát, ám az orrán ott marad egy foszlány, ami viccesen remeg rajta, amint beszélni kezd.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük