Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Cap d’Agde – A meztelen város

A híres Cap d’Agde a francia települést nem véletlenül nevezik meztelen városnak, 40 ezer ember meztelenkedik mindennap.

A Franciaország délkeleti részén található Cap d’Agde népszerű tengerparti üdülőhely, egyúttal a Naked City, vagyis a meztelen város cím birtokosa is, köszönhetően a napi körülbelül 40 ezer nudistának, aki itt tölti szabadidejét.

A naturista falut kerítés különíti el a város más részeitől – a strandon keresztül azonban nyitott -, önmagában is önálló településként funkcionál, ahol számos szolgáltatás megtalálható, az orvostól az éttermeken és bárokon át a különféle butikokig, élelmiszerüzletekig.

Ám a legérdekesebb, és egyben a legtöbb turistát idevonzó látványosság maga a nudista strand, (bizonyos részei) ahol nincs tabu a szó legszorosabb értelmében, itt a nap hevében felizzott férfiak és nők bármit megtehetnek,  amit más nudista közösségben nem lehet, vagyis szabad a szex minden formája, saját maguk és mások élvezetére.

 Ha további infóra van szükséged, nézz körül a neten!

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Hárman dugjuk meg a barátnőmet.

Hárman dugjuk meg a barátnőmet

Hárman dugjuk meg a barátnőmet. Először csak halkan, majd egyre hangosabban nyögdécselni kezdett, miközben tovább szopta a farkamat. Megszűnt a külvilág, csak a szerelmemet láttam, amint az élvezet hullámokban elborítja a testét. Az, hogy neki mindjárt jó lesz, erősebb inger volt számomra bárminél.

Leszbi élmény a barátnömmel

Leszbi élmény a barátnömmel

Leszbi élmény a barátnőmmel Venni akartam egy nadrágot, ezért betértem egy Plázába Pesten. Hosszan nézelődtem egy hangulatos kis butikban, már több ruhát is kinéztem magamnak, tornyosultak a csinosabbnál csinosabb nadrágok a kosaramban, ideje volt próbafülke után nézni. Egy volt csak, nyilván nem nagy forgalom lehet itt, de pont volt bent valaki. Megálltam hát a fülke függönye előtt, vártam a soromra. Az árakon gondolkodtam, hogy vajon kettő vagy három darab belefér e most a keretbe. Újítani szeretnék...
A kukkoló - Szex Blog

A kukkoló – Ruhynga V

Gyönyörittas nyögései között szája mosolyra nyílt. Tisztában volt vele, hogy őket nézem és láthatta a kezem, ahogy a farkamon járt fel s alá. A másodpercek, amíg így néztük egymást Bettivel, óráknak tűntek. Még nem láttam senkit élőben szeretkezni, és a látvány teljesen megrészegített.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük