Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Az öklömmel megbaszom a gyönyörű pinádat

Későre jár már az idő. Csak fekszünk az ágyon és mivel már minden lényeges dolgot megbeszéltünk, egyre laposabb pislantásokkal egyre hosszabbra nyúló csendben hallgatom ahogy szuszogsz. Már eléggé ismerlek ahhoz hogy tudjam, most lépsz át az álmok mezejére.

Szeretem amikor így láthatlak magam mellett, egészen közel, így érzem a tested meleg remegését, hallgatom a szuszogást, és csak gyönyörködöm benned. Közben azon gondolkodom hogy betakarjalak-e vagy sem. Ha betakarlak akkor nem láthatlak, de ha nem, akkor fázni fogsz, felébredsz és morcos leszel. Betakarlak inkább.

De hogy valami jó is legyen benne, úgy terítem rád a takarót, hogy én is alatta maradok, és kényelmesen elhelyezkedek a combod között, mint kispárna simul a fejem alá, és közben simogatom a bőröd, ahol csak érem. Egy mozdulat. azt hittem kényelmesebb pózt akarsz találni de nem, talán az álmodban volt az ami mozdulásra késztetett. A kezed tétován végigsimít a combodon, majd a puncit simítja végig, mintha csak valami morzsa lett volna. Ám ezzel a mozdulattal egy kissé távolabb kerültek egymástól a lábaid, és ezt kihasználva és is finom érintésekkel végig simítottam a puncidon. Valójában nem akartalak felébreszteni, mert tudom hogy hosszú volt a napod, és pihenésre vágysz. Ám ahogy a kezem visszahúztam a pihe-puha husikádról, megfogtad a kezem és visszavezetted oda, ahol a legfinomabb. Egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy talán mégis felébredtél, vagy csak az álom játszik veled. Tovább simogattam, pont olyan finoman ahogy szereted. Az egyik ujjam kissé beljebb csúsztatva a résbe, fel és le, azt érzem hogy nagyon nedves vagy. Ettől egy kicsit felbátorodva, vagy inkább csak az izgalom hatására, még tovább merészkedtem, kockáztatva hogy valóban felébredsz.

Az ujjam ahogy elmerültek az ajkaid mélyére, éreztem hogy szinte megtölti a rést a méz-sűrű nedved. Az ujjam a csiklódon körözve érzékeli, hogy minden mozdulat után egy kicsit megrándul, majd újra elernyed. Kissé lejjebb is kalandozik a kezem, majd az egyik ujjam elmerül benned, körbesimogatva minden elérhető pontot. Ezután még egy, majd egy harmadik ujjam is elmerül benned, és lassan mozognak így együtt ki és be.

Közben feljebb tornázom magam, és immár teljes súlyommal befészkelem magam a combod közé, pont annyira, hogy a nyelvemmel-számmal elérhesselek. A nyelvemmel utat nyitok a kagylód gyöngyszeméhez, és felváltva nyalom körbe a csiklódat, és mélyen alá is benyalok, hogy közben szinte végig érintem minden milliméteren. Eközben az ujjaim dugattyúként mozognak benned, de immár mind a négy ujjam.

Gyanítom hogy nem is alszol, hisz a légzésed már sokkal gyorsabb, láthatóan emelkedik minden lélegzetvételnél a tested, de a szemed továbbra is csukva. Egy pillanatra megállok, hogy felmérjem hogy is álla dolog nálad. A megtorpanásra egyből reagálsz, és csendben, szinte suttogva, csak annyit mondasz.
– Ne hagyd abba.

Miután így tisztázódott a helyzet, nem is tétováztam tovább, rátapasztom a szám a csiklódra és vadul szopni kezdem, és ezzel együtt a puncidat töltöm tele a kezemmel. Közben a kezem egyre beljebb csúszik, szinte az egész kézfejem benned van, és ahogy mozgatom nedvesen lucsog és cuppog. Ahogy tolom egyre beljebb, érzem hogy szinte magába szív, amikor kifelé húzom, akkor mintha vákuum lenne benne, nehogy kicsússzon. A tested mozgásából tudom hogy nagyon élvezed, ezért nem is aprózom el a dolgot, az öklömmel szinte megbaszom a gyönyörű pinádat, és ettől sorra jönnek a hullámok, érzem ahogy elélvezel, de nem hagyom abba, folytatom abban az ütemben, ahogy a tested jár rajtam.

Az öklömmel megbaszom a gyönyörű pinádat

A kezeid sem tétováznak már, az egyik kezed a bimbódat nyúzza-csavargatja, a másik kezed pedig a melled gyömöszöli a szádba, és hevesen szopod és rágod a mellbimbódat, időnként megcserélve az oldalakat.
Ahogy öklözöm a puncidat, és nézem ahogy extázisban sorban élvezel, ez engem még jobban felizgat.

Amikor érzem, ahogy kicsit kezdesz ellazulni, úgy lassítom én is az ütemet, majd amikor már úgy látom hogy hogy nincs több orgazmus, akkor lassan kihúzom belőled a kezem, és lenyalogatom a finom nedűt, de ezzel együtt úgy helyezkedek, hogy neked is jusson belőle. Miközben nyalod az ujjaimat, odatérdelek az arcodhoz, ezzel jelezvén hogy most én következek, ám minden szó és jelzés nélkül máris rábuksz a farkamra és szopni kezded, pont úgy ahogy imádom, ám én egy kicsit rásegítek, hogy mélyebben, és erősebben tudj szopni, ami nagyon hamar eljuttat engem is a csúcsra. Miközben baszom a szádat, a kezeid ismét a lucskos punciban serénykednek, aminek a hatására újra élvezel, és mindezt tele szájjal, amitől nálam is elindul a lavina. Amikor érzem hogy már jön, kihúzom a szádból, és ráverem a farkam az arcodra, úgy hogy jusson mindenhova a friss meleg geciből. Az utolsó néhány csurranó cseppet pedig kéjesen elkenem az orrod hegyén és a szádon, miközben a kis hegyes nyelveddel, játékosan lenyalogatod mindet.

raverem a farkam az arcodra

Utójátékként végigcsókolgatom a tested minden porcikáját, és alaposan tisztára nyalom a lucskosan nedves puncidat is.

Amikor legközelebb kinyitom a szemem, már reggel van, hasunkra süt a nap, és kintről behallatszik a hangos madár csicsergés.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A neten kezdődött - Szex Blog Történetek - szexblog.com

A neten kezdődött

Még remegtem a rám törő orgazmustól, mikor a mellemet kezdte szívni, szopni, majd közben a férfiasságát belém nyomta. Egyre hevesebben mozgott rajtam, majd megfordított és immár kutyapózban újból bennem volt.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük