Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Az első szex hármasban

Az első szex hármasban tavaly nyáron történt egy házaspárnál, akikkel több mint 20 éve tartom a kapcsolatot. Náluk mindig meztelenül vagyunk, és nem is számítottunk rá, hogy így alakul majd.

 

Megbeszéltük, hogy négy napra lemegyek hozzájuk pihizni. Megterveztünk mindent. A gyerekek a nagyinál voltak, mi pedig hármasban otthon számítógépeztünk, videóztunk mivel az idő eléggé viharosra fordult. 2 napig esett. A harmadik naptól már jó idő volt. Ági szombaton is dolgozott a helyi közértben. Mi Árpival lementünk a nudi strandra és napoztunk, labdáztunk.
Estére mire hazamentünk Ági már megfőzött. Kaja aztán még mindig meztelenen nekiláttunk kártyázni. Este 10 fele abba hagytuk a kártyát. Lámpa leolt és a kinti félhomály be szűrődött a szobába.
– Teljesen elfáradtam. – nyögte Ági.
– Hát így van ez. – mondta Árpi
– Na gyere majd átmasszírozlak jó alaposan. – mondtam Én.

Mivel tanultam némi akupresszúrát elég jól el tudom lazítani az embert.
Ági hasra feküdt, Én pedig közvetlen a feneke alatt ráültem. Kezembe vettem Ági Niveáját és egy keveset nyomtam a hátára, majd óvatosan kör-körös mozdulatokkal elkezdtem masszírozni.
– Na figyelj csak, mert ha Laci nem lesz akkor, Neked kell csinálni! – vigyorgott Árpira Ági.
– Rendben, majd mondja a kollega, hogy mit kell és Én meg jól megfigyelem.

Lassan az első adagot beszívta Ági háta, ezért ismét elővettem a Niveát és újabb adagot tettem Ági hátára. Ezt az adagot pont a lapockái közé tettem, majd elkezdtem a vállait masszírozni. Ehhez persze előre kellett hajolnom, a farkam pedig Ági két popsifélgömbje közé csúszott. A masszírozás mint tudjuk kézmunkával jár és ezzel egyetemben némi test mozgással is. Így a farkam akaratlanul is Ági popsijának két félgömbjéhez csúszkált, a makkom pedig a popsilyukához ért. Az eredmény nem maradt el.

A farkam erőteljesen elkezdett nőni, ami viszont további mélységekbe kezdett el lecsúszni. Egyszer csak azt vettem észre, hogy Ági óvatosan fészkelődik alattam és egy kicsit megnyitja a lábait, hogy a farkam a puncijához eshessen. Persze el is érte az eredményt. Két kicsi mozdulat észrevétlenül és a farkam a puncibejáratnál volt, de nem hatoltam be, mert nem akartam, hogy baj legyen belőle. Hiszen Árpiék régi barátaim és nem akartam elszúrni a barátságunkat egy ilyen dolog miatt. Tovább dolgoztam Ági vállait. Ismét Nivea és masszír tovább. Ági pedig óvatosan ellendörzsölt a puncijával a farkamnak. Álltam mint a cövek. Árpi meg ott ült mellettem és árgus szemekkel figyelte a kezeimet.

Egyszer csak Árpi megszólalt:
– Na most Én csinálom jó?
– Rendben. – engedtem át a terepet.
– Laci, ülj ide elém és dumcsizzunk amíg Árpi gyakorol! – ajánlotta Ági.

Én pedig kaptam az alkalmon és odaültem pont elé, persze úgy hogy a farkam pont az arca felé essen.
Árpi elkezdte a masszírozást. Körülbelül 2 percet masszírozhatott, mikor is Ági hátranyúlt és azt vettem észre, hogy Árpi farka körül matat. Aztán rájöttem a lényegre. Ági nem bírta tovább és bevezette Árpi farkát a pinájába. Árpi ütemesen elkezdett mozogni. Ági hangját apró sikolyok hagyták el, majd röviddel ezután hossza szisszenéssel elélvezett. A látványtól a farkam egyre lüktetett és óvatosan elkezdtem masztizni. Egyszerre csak Ági megfordult és Árpi misszionárius pózban elkezdte ismét a menetet. Én pedig ismét magamhoz nyúltam észrevétlenül. Suttogást hallottam. Hogy miről beszélgettek, szeretkezés közben nem tudom, csak sejtésem van róla. Egyszer csak Árpi és Ági egyszerre elélvezett.

– Laci! – mondta Árpi – Masszírozd meg Ági melleit is, mert ki van száradva a bőre!
– Rendben! – válaszoltam.
Ági időközben kifeküdt az ágy szélére úgy, hogy a feneke pont az ágy szélére került. Odatérdeltem Ági lábai közé és Niveát kentem a mellei közé. Persze gondosan figyeltem arra, hogy a farkam ismét Ági puncijához érjen, de ne hatoljak be. Lassan körkörös mozdulatokkal elkezdtem masszírozni Ági melleit és persze a farkam hozzádörzsöltem a puncijához. Érezhetően Ági is élvezte a dolgot, mert pár pillanat múlva elkezdett viszont dörgölőzni. Újabb Nivea adag a mellekre és masszír tovább. Farkam állt mint a cövek, lüktetett és az agyamba pedig bömbölt a NEM SZABAD! hang. Talán három-négy körkörös mozdulatot tehettem Ági mellein, mikor is éreztem, hogy lenyúl a farkamhoz, megragadja és a punci bejárathoz igazítja a makkom, aztán szép lassan elkezdett ráhúzódzkodni a farkamra.

Kicsit meglépett a dolog, de ekkor megszólalt Árpi:
– Gyerünk már! Dugd be a farkad! Had lássam, ahogy benn vagy Ágiban.
Nos nem kellett kétszer mondani. Abba maradt a masszírozás és elkezdtünk Ágival szeretkezni. Rövid hagyományos póz után Ági lecsúszott rólam, négykézlábra állt és úgy parancsolt maga mögé. Mivel Nekem ez a kedvenc pózom, nem kellett várnia Áginak, mert egy pillanat alatt ismét a puncijában voltam és ütemesen elkezdtem ki-be húzogatni a farkam, miközben Ági Árpi farkát kezdte el szopni.

Tettszett a dolog veszettül. Körülbelül 5 percig ment ez így majd pedig a következő történt:
Árpi lefeküdt hanyatt. Ági beleült a farkába, Én pedig Ági szájához igyekeztem a farkammal. Isteni érzés volt, ahogy Ági szája körbe befogta a farkam. Önkénytelenül is elkezdtem finoman szájba dugni. két-három perc múlva Ági kivette a farkam a szájából, majd odasúgta:
– Menj a popsimhoz!

 

Na nekem sem kellett többet mondani. Odamentem a popsijához melyet előrehajolva felkínált és elkezdtem nyalogatni a popsilyukát miközben Árpi tovább dugta Ágit. Majd némi bő nyálat ott hagyva a farkammal kezdtem el izgatni a popsilyukát. Aztán szépen lassan elkezdtem behatolni.
Tövig sikerült lassan behatolnom, majd lassan elkezdtem ütemesen dugni a kis hátsó bejáratot. Isteni érzés volt ahogy a szűk záróizom körbefogta a farkam. Talán úgy 15-20-at mehettem ki-be a popsiban mikor is éreztem a vékony falon keresztül, hogy Árpi farka elsül. Ebben a pillanatban Ági is és Én is hangos sóhajjal elélveztünk. Mindenki óriásit élvezett.

Ebben a pózban maradtunk még vagy 5 percig és pihegtünk. Aztán szétváltunk és Ágit átölelve elaludtunk.
Másnap nem került szóba a dolog és azóta sem beszéltünk róla. Azóta is ugyanúgy találkozgatunk, nudizunk és miegymás, de a téma nem került elő többet.

Lehet, hogy csak megint egy alkalmas pillanat kell?


Hárman dugjuk meg a barátnőmet.

Hárman dugjuk meg a barátnőmet

Hárman dugjuk meg a barátnőmet. Először csak halkan, majd egyre hangosabban nyögdécselni kezdett, miközben tovább szopta a farkamat. Megszűnt a külvilág, csak a szerelmemet láttam, amint az élvezet hullámokban elborítja a testét. Az, hogy neki mindjárt jó lesz, erősebb inger volt számomra bárminél.

Séta helyett szex - Szex Blog

Séta helyett szex

– Gyere és basszál meg. Mondja nekem, miközben a szemeiben látom a vágyat. Válasz helyett, megteszem, amit meg kell tennem. Amikor elélvez, én kihúzom belőle a farkam, és nemes egyszerűséggel ráverem a hasára, a puncijára, amit ő kezével alaposan eldörzsöl, hogy pár pillanat múlva nyoma sem marad. 

  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük