Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Az éjszakai fürdő után

A fürdő éjfélkor bezárt, így tovább kellett állnunk. Mielőtt a kapukat ránk zártál volna, a forró víz ölelésben még tovább folytattuk a mi kis játékunkat, immár szemérmetlenül felfedezve, minden rejtett zugot, így mire a kapun kívül voltunk, részint a forró víz hatása, nagy részben az átélt izgalmak miatt egy cseppet sem fáztunk.

Kéz a kézben sétálunk hazafelé, egyetlen szó nélkül, nem volt mit hozzáfűzni a történtekhez.
Amikor beléptünk az ajtón, mintha csak egy jelre történt volna, újra egymásnak estünk. Nyaltuk-faltuk egymást, s közben a rajtunk lévő ruhák sorban hullottak le, immár nem volt ok a rejtőzködésre.

Mire beértünk a szobába, mindketten meztelenek voltunk. Ahogy hátrálsz az ágy felé, én szinte rátapadva követlek. Az ágy szélénél egy pillanatnyi megtorpanás után leülsz, így pont szemben találod magad a meredező farkammal, amit mohon megmarkolva, húzol magad felé, majd finoman megérinted a nyelved hegyével. Mire ez eljut a tudatomig, addigra szinte el is tűnik a szádban, és mohón szopni kezded, én pedig mintegy ritmusra, veled ringok.

nyelved hegyével

Néhány pillanattal később, veszel csak egy nagy és mély lélegzetet, és már folytatnád is az izgató játékot, én én egy laza mozdulattal de határozottan hátra döntelek az ágyon, és letérdelek eléd, úgy hogy a puncid pont az arcom előtt van. csak nézem egy pillanatig az ajkaidat, ahogy félig szétnyílva szinte hívogat. Engedek a csábításnak, és a lábaid egy kissé szétnyitva még közelebb nyomulok, és közben a kezemmel még jobban szétnyitom a kéj nyílását, amikor is egy csillogó könnycseppre emlékeztető nedű csurran ki a nyíláson, amire én azonnal le is csapok, és a nyelvem hegyével, magamévá teszem. A nyelvem lassan elindul felfelé, közben megérintve az ajkakat mindkét oldalon, apró mozdulatokkal egyre jobban szétveszítve őket, és egyre hevesebben nyalom az édes nedűt.

egyre hevesebben

Érzem hogy ez jó neked, ezért tovább folytatom, kicsit erősebben, kicsit gyorsabban, amíg el nem érek a csiklódhoz, ami szinte egy szem cseresznyeként várja hogy meghódítsam. Nem is váratom meg sokáig, a szám rátapasztom, és megszívom, hogy még élvezetesebb legyen neked, és közben a nyelvemmel körbe-körbe nyalogatom.
Amikor már érzem hogy a remegésed fokozódik, akkor elindulok lefelé, közben folyamatosan jár a nyelvem, gondosan ügyelve arra, hogy ne maradjon ki semmi. Mire odaérek a bejárathoz, érzem hogy már nagyon nedves, és mivel ezt imádom, gondosan felnyalom mindet az utolsó cseppig, és közben a nyelvem mélyen bedugom neked, amennyire csak lehet.

Ekkor a lábaidat a vállamra teszed, amitől a feneked egy kicsit megemelkedik, és így hozzáférek az ánuszodhoz is, amit szintén a nyelvemmel kényeztetve közbe nyalogatom, a nyelvem is megmártom benne, amennyire csak lehetséges. Ezután elindulok megint felfelé, immár egy gyorsabb iramban, és végignyalom a puncid teljes hosszában, a csiklódnál egy kicsit jobban elidőzve, majd vissza lefelé.

Ezt ismételgetem de amikor már érzem hogy közeledik a csúcs, akkor már csak a csiklódra koncentrálva a számba veszem és szopom, közben a nyelvemmel játszadozok rajta. Már érzem hogy egyre hoszabb időre kihagy a lélegzeted, egyre hosszabban tartod azt vissza, és egyre hevesebb a remegésed is. Már itt is van, érzem ahogy a puncid lüktet, ahogy az élvezet közbejárja, érzem az egész tested végigjáró görcsös hullámokat, én pedig tovább szopom a csiklódat, hogy minél tovább tartson. Amikor a csúcsok csúcsán vagy, akkor az egyik ujjam megnyalom és lassan feldugom az ánuszodba, az pedig a lökések hullámait követbe szinte magába szippantja az ujjam.

elélvezel

Amikor a lüktetés csillapodik, lassan feltérdelek, és a kemény farkam odaillesztem a puncidhoz, egy kicsit megmártogatom benne, majd betolom tövig, és egy pillanatig elidőzök, hogy kiélvezzem a forró lüktetést, ami körbeölel. Aztán elkezdek benned mozogni, előbb csak kicsiket aztán egyre nagyobbakat. Közben a kezemmel a puncidat simogatom, az egyik az oldalát, ameddig csak hozzáfér a kezem, a másikkal pedig a csiklódat masszírozom, pont abban az ütemben ahogy azt nekem diktálod.

Mivel szinte az előző folytatását élvezzük, szinte azonnal jön neked a következő. Isteni érzés, hogy a puncid szinte magába szívja a farkam, amikor elélvezel, szinte szopja, hogy már majdnem jó nekem is. Miután másodszor is elélvezel, ismét letérdelek eléd , és újra kinyalom a puncidból az édes nedűt, ami ilyenkor a legfinomabb.

magába szívja

Ekkor feljebb csúszol az ágyon, és mutatod hogy menjek veled. Hogyan is gondoltad? Hanyatt fekszem, míg te mellettem hasalsz úgy hogy a farkam szinte az arcod előtt van, de aztán rá kell jönnöm, hogy ez is volt a célod. Ahogy a szádba veszed, ahogy a nyelved játszik rajta, ez utánozhatatlan, és mennyei érzés, már tudom hogy csak pillanataim vannak hátra, ezért én is kérek cserébe valamit.
Ahogy hasalsz, szinte alád mászok, közben kissé feltérdelsz és én bebújok a combjaid közé, úgy hogy a puncid pont felettem van, és így rám ereszkedsz, hogy én is nyalhassalak, miközben engem szopsz.

Isteni finom vagy, szinte az arcomra folyik az édes nedved, nem győzöm nyalni, körbe mindenhol és alaposan, aminek meg is van a hatása, mert szinte megmerevedsz és csak a remegés marad, ami egyre hevesebb, és egybefonódik a lüktetéssel, ami jelzi hogy megint élvezel, és ez így van jól.
Ahogy jönnek nálad a hullámok, úgy mozog a csípőd is, szinte rátapadsz a puncival a számra, és a lüktetések ütemében, a csípőd is rám mozdul, szó szerint megbaszod a számat, és én meg csak nyalom és nyelem a finom nedvedet.

Na ez az, amitől nálam elszakad a cérna, és szinte kirobban belőlem is, közben érzem ahogy szopod és nyalod, a kezeddel a zacsimat masszírozva, szinte megállíthatatlanul lövell belőlem a friss meleg sperma, ami beterít szinte mindent. Az érzés leírhatatlan, és mámorító, csak fekszem, és remeg mindenem, mozdulni sem tudok, de nem is akarok, csal elengedem magam.

Nálad is pont így van ez, csak fekszel rajtam és lihegünk. Néhány perc eltelik, mire megmozdulunk, felülünk egymással szemben, és csak mosolygunk. A szád szélén még cseppekben ott van a friss meleg tejcsi, de hamar le is nyalogatom a bajszodról.

Aztán hanyatt fekve egymás mellett csak pihegünk egy darabig. Szótlanul. Mit is mondhatnánk egymásnak?

Aztán amikor kinyitom a szemem, csak annyit látok hogy sötét van. Az óra szerinte elaludtunk úgy ahogy voltunk. Aztán egy takarót magunkra terítek, hozzád bújok, és egy pillanattal később már alszom is. Mikor mindketten felébredünk már reggel van.

Hamarosan tengernyi dolguk lesz.
Folytatás következik.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Korrepetálás és szex az ebédlőasztalon - Szex Blog

Korrepetálás és szex az ebédlőasztalon

Ettől aztán végképp elszakad a cérna, és elélvezek. Pont a két melle közé, szinte hallani lehet ahogy a csattan a spermám a mellein, miközben ő áhitattal nézi ezt. Amikor befejezem a fröcskölést, Erzsi néni a szájába veszi a farkam, és alaposan lenyalogatja. Na ettől megint feltámad bennem a vágy, és érzem, hogy a szájában újra megkeményedik a farkam.

A motoros kaland

A motoros kaland Mindig is bakancslistás tervem volt száguldani egy motoron. Zoli elvitt engem motorozni. Megjelent egy szexi motoros dzsekiben, farmerben, kezében pedig a bukósisak.   O MY GOD… Nem hittem el. Te jó ég, hogy milyen jól néz ki. Elolvadásom itt kezdődött. Majd a nagy hőségben folytatódott a motoron. Hiába, közölte velem, hogy hozzak bőrdzsekit. Igen, azért vettem bőrdzsekit, mert egyszer el akartam menni motorozni, márpedig az anélkül nem működik ugyebár. Aztán felvettem a bukósisakot, amit hozott nekem,...
Négy orgazmusom története - Szex Blog Történetek

Négy orgazmusom története

Amikor megérzem a remegést a popómban, az előzőnél szinte nagyobb orgazmust élek át. Hangosan sikítozva dobálom magam, amikor rácsap a seggemre. Ettől még inkább elveszítem a fejem, és kiabálva kérem még, hogy üssön meg.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük