Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A segítőkész eladó

– Jó napot kívánok, szeretnék egy fehérneműt vásárolni!
– Természetesen uram. Milyet parancsolna? – kérdezte mosolyogva az eladó hölgy.
– Huh…nehéz ügy…Tudja, mi férfiak nemigen szoktunk ilyennel bajlódni – magyarázkodtam zavartan – Mit ajánlana?

Elgondolkozott egy pillanatra.
– Bugyit, melltartót … esetleg harisnyát szeretne?
– Tudja hazafelé jutott eszembe, hogy szeretném valamivel meglepni a barátnőmet, de konkrétan még nem tudom.
– A kedves párja szereti a harisnyákat? – kérdezte
– Igen…imádja őket-feleltem csillogó szemmel.
– Nem inkább maga? – kacsintott rám
– Na jó…bevallom…én is- mosolyodtam el

Lehajolt és pár harisnyanadrágot halászott elő a fiókból.
-Nagyon szépek-vettem kézbe az egyiket.

A nylon anyagának érintését nagyon szeretem, most is hosszasan tapogattam a kezembe simuló, testszínű harisnyát. Aztán tekintetem áttévedt a mellette heverő sötétszürke színű darabra, majd a harmadik, enyhén csillogó, nonfiguratív mintákkal díszítettre. Mi tagadás, tetszettek.
– Nagyon szeretem a harisnyákat – bukott ki a számon. – És ezek vajon hogy nézhetnek ki egy lábon? – tudakoltam
Gyenge próbálkozás volt.
– Ha gondolja, felvehetem – jegyezte meg az eladó hölgy.
– Megtenné? Tudja, ha a valóságban látja az ember sokkal jobban el tudja dönteni, hogy tetszik-e neki vagy sem.

A hölgy nem szólt semmit. Szép lassan kigombolta a farmernadrágját, majd kibújt belőle. Nem volt rajta harisnya, csak egy bugyi; jól esett szép lábain legeltetni a szemem. A nemi vágyam lassan de biztosan tört utat a gondolataim sokaságában. A hölgy is érezhette ezt, de lehet, hogy ő is kezdett ráérezni- esetleg ráizgulni:) – a dologra, mert nem siette el az öltözködést. Leült az egyik székre és szép lassan, komótosan kezdte felhúzni a csillogó harisnyát. A vékony anyag fokozatosan simult a bőrére, egyre szexisebb kinézetet kölcsönzött azoknak a gyönyörű lábaknak. Mikor végül teljesen belebújt, felállt, majd kacéran kinyújtogatta a lábait, mutogatta nekem a harisnyán található szép mintákat. Aztán lassan megfordult, a bugyija átlátszódott a világos színű anyagon. Megsimogatta a fenekét, majd visszafordult és kérdőn nézett rám
– Nos hogy tetszik?
– Mi tagadás… nagyon csábos.
– Csábos? – kérdezte csalódottan
– Igaza van… inkább szexis. – tettem hozzá sietve.

Elmosolyodott. Kérnem sem kellett, újabb darabokat bányászott elő a fiókból. De most már combfixeket tett a pultra. Mikor a titokzoknihoz ért, hangosan felmordultam. Megértette, mert úgy kapta el a kezét róla, mintha 220 voltos hálózati csatlakozóba tévedt volna a keze. Nem is tudom mit szeretnek a nők ezeken a rondaságokon. Szívem szerint felgyújtanám az összest.

– Húúú… ezek még szebbek- mondtam, mikor a kezembe vettem az egyik combfixet, mely feketén csillogott 10 centis csipkeszegéllyel.
– Megtenné…? – kérdeztem és esdeklőn néztem az eladó felé.
– Persze – mosolygott rám

Kibújt a harisnyanadrágból, majd a combfixet kezdte felhúzni. Egyre izgatóbban csinálta ezeket az öltözködős jeleneteket; látszott rajta hogy mindinkább belelendül a dologba. Lassan haladt előre, direkt simogatta a bőrét, egyszóval szexi volt már az is, ahogy öltözött, aminek meg is lett az eredménye: a nadrágomban ekkor kezdett szűk lenni a hely. Belebújt mindkét harisnyába, majd felállt és úgyanúgy ahogy korábban, ismét illegetni kezdte magát. Fantasztikusan nézett ki, sokkal inkább vágykeltőbben hatott, mint a harisnyanadrág!

Aztán egy gyöngyházszínű, virágmintás darab akadt a kezembe.

– Ez valami fantasztikus! – lelkendeztem. Tényleg meglepődtem, ilyet még sose láttam. Anyaga finom, tapintása bársonyos, egyszóval valami különlegesség lehetett.
– Tetszik?
– Nagyon! Megtenné?- kérdeztem felvillanyozva

Szó nélkül vette ki a kezemből a gyönyörűséget. Ahogy eddig is csinálta, kéjesen , erotikusan bújt ki a feketéből és vette fel ezt a szépséget. Nagyon jól állt neki, lábai, mint valami művészi alkotások, fenséges szobrok; a szobavilágítás miatti fény-árnyék hatások még szexisebbé varázsolták azt a két gyönyörű lábacskát. Nem tudtam betelni vele!

– Látom, tetszem magának – kuncogott.

Először nem értettem, miért nevet, de aztán észrevettem, hogy a lábam közét bámulja. Volt is mit, hiszen a korábbi divatbemutató eredményeképpen a nadrágomat erősen eldeformálta a mögötte rejtező péniszem miközben ki akart törni rabságából.
– Uram!
– Igen? – kérdeztem, mintha most tértem volna vissza a túlvilágról.
– Melltartót esetleg?
– Persze, persze – bólogattam, de közben vissza-vissza kacsingattam a harisnyás lábakra.

Az eladó hölgy visszarámolta a fiókba a cuccokat és melltartókkal pakolta meg. Akad ott mindenféle, fekete, fehér, piros, bordó, sőt még egy nagyon fura zöld színű is. Imádom mindegyiket, szeretem a minták változatosságát. Igaz, hogy sokkal jobban néznek ki, amikor takartak is valamit:) Némelyiket finom csipkeberakás díszítette, de akadt közöttük sima, egyszerű darab is. Az állapotomból adódott, hogy nem ezeket vizsgálgattam elsősorban. Egy fehér, elől apró virág alakú csipkékkel díszített melltartót vettem a kezembe.
– Ez önnek, hogy tetszik?
– Nekem nagyon tetszik, a melleim remekül mutatnának benne – felelte pajkosan – Kérdés, hogy a kedves partnerén vajon hogy nézne ki?
– Hát kb. olyan, mint ön. Akarom mondani a mellei olyanok mint az öné-feleltem.
– Akkor a legegyszerűbb az lesz, ha felpróbálom, és akkor el tudja dönteni, hogy tetszik-e. Rendben?
– Persze, tökéletes.

A nő levette a pólóját és rutinos mozdulatokkal szabadult meg sima, egyszerű pamut melltartójától. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem izgatott fel még jobban a látvány. Valószínűleg az extrém helyzet volt az oka, de a farkam pont a melltartó mögül előbukkanó mellek rázkódásának ritmusára feszült meg újra és újra a nadrágomban. A mellek – hú, talán szabad azt mondanom, hogy csöcsök- fantasztikusan néztek ki, ahogy lágyan, a méretükből és súlyukból adódóan enyhén lógtak és elfoglalták a láthatárt. Azaz az én láthatáromat, mert akkor nem tudtam semmi másra sem figyelni, csak arra a két mellre, meg a szép, kedves bimbókra. Úgy vizslattam őket végig, mint amikor életemben először láttam igazi, női mellett.

A hölgy felcsatolta az általam megtekinteni óhajtott melltartót majd lágyan de mégis határozottan kidüllesztette a mellkasát és felém fordult. Huh…nagyon izgatóan festett abban a darabban; csak sejteni lehetett a szép cickókat a csipke mögött; az ember szinte egyből rávetné magát. Bátortalanul kinyújtottam a kezem és végig simogattam. Az érintése kellemesnek hatott , de hát egy ilyen fehérnemű mégsem lehet olyan, mint a dörzspapír.
– Nagyon jól áll… khmmm… magának – mondtam
– Szóval tetszik? Akkor ez a párjának is jó lesz nem?
– Igen.

Nem akartam, hogy a bemutató véget érjen, látni akartam újra azokat a melleket. Cselhez kellett folyamodnom. Kutakodni kezdtem a kirakott melltartók között aztán a kezembe akadt egy hasonló színű, mint a korábban kiválasztott harisnya. Nem volt túl hivalkodó, inkább azt mondanám rá, hogy szolid. Csak egy valami nem hagyott nyugodni: valahogy furcsa volt az egész ruhadarab. Mintha nem fért volna bele teljesen az a két gyönyörű cickó, amiket az előbb láttam; meglepően kicsinek tűnt a kosár.
– Ez tetszik? – hallottam a kérdést.
– Igen… nagyon – mondtam, nem akartam elárulni, hogy valami bibim van vele.
– Akkor felveszem ezt is.

Azzal ismét az átöltözési procedúra következett. Bár nagyon rossz szó erre a kecses vetkőzésre a procedúra szó. A hölgyike lekapta magáról a melltartót, és az újat vette fel. Mikor kész lett, megértettem hogy mi volt a baj a melltartóval:). Nem rendes melltartó volt: direkt úgy lett szabva, hogy csak a bimbó alatti részt takarja el, mintegy tartotta a mellet, de a cickók felső részét szabadon hagyta. A két bimbó kacéran kandikált kifelé a melltartó pántja felett, a buja halmok pedig, mint a középkori filmekben lévő ruhákban, dudorodva emelkedtek fölfelé. Most már teljesen szűk lett a nadrágom; péniszem kitörési kísérletei egyre fájdalmasabbá váltak .
– Huh….ez nagyon jól áll – nyögtem

Megpróbáltam nyugodt maradni, de a szemem nem tudtam levenni a két mellről, a bimbók, mintha direkt incselkedtek volna velem, egyre merevebbek lettek, a ráncos udvaruk közepéből határozottan meredtek előre. Azt hiszem ez az eladó hölgyike állapotáról is elárult valamit.
– Esetleg valami bugyit is szeretne a kedves partnerének? – kérdezte nyugodtan, de éreztem hogy megremeg a hangja
– Persze mindenképp – mondtam határozottan.

A hölgy visszatette a melltartókat, majd bugyikat halászott el. Várható volt: ahogy a harisnyák és a melltartók esetében, itt is hatalmas a választék. Hosszasan kotorásztam a fehérneműk között, mert a figyelmemet teljesen lekötötte a két mellecske, amelyek a gyöngyházszínű melltartóból hívogatva meredtek rám. Végül a kezembe kaptam egy teljesen átlátszó fehér, csipkés tangát.
– Ez azt hiszem, jó lesz – mondtam és már nyújtottam át a kedves és segítőkész eladónőnek, aki ott állt előttem, egy fantasztikus harisnyába bújtatott gyönyörű lábakkal, iszonyatosan szexi melltartóban. Kibújt a bugyijából és tekintetem egyből a szeméremdombjára tapadt, amely teljesen csupaszra volt borotválva.
– Hmmm… – nyögtem fel halkan

Mintha észre se vette volna, belebújt a hófehér tangába. A bugyi pántjai határozottan haladtak végig a csípő, majd a fenék mentén. A kis háromszög pedig mindent láttatni engedett a szeméremrészből, úgy festett mintha fel se vett volna semmit, de mégis ott feszült a ágyékán. Megfordult, megmutatta a fenekét is ebben a falatnyi bugyiban, egy kicsit előredőlt. Olyan kis bestia! Direkt előre dől érted? De tudta hol a határ, mert a lábait nem tette szét. Azt hiszem az lett volna a végzetem!

Vágyam most már a magasban szárnyalt, de még nem győzött le. Tovább keresgéltem a bugyik között, majd a kezembe akadt egy egészen furcsa darab. A színe tökéletesen olyan volt, mint a csábos melltartóé, ha lehet még kevesebbet takart, mint amit az előbb találtam. A hátsó része nem is háromszöget formált, csak a vízszintes és a fenékbe simuló két pánt volt összekötve, elöl pedig a kis zárt anyagrész ketté volt hasítva! Tudod, olyan, ami arra való, hogy szeretkezés közben se kelljen levenni.
– Ezt kérném – mondtam.
– Semmi akadálya.

Azzal kibújt a fehér tangából és felvette ezt a szexi darabot. Hát mit mondjak… iszonyatosan jól állt és még ennél is jobban felizgatott a látvány. Hátul a két pánt… és elöl az a kis rés. A hölgyike illegette magát benne rendesen.
– Akkor ennyi lenne – krákogtam.
– Rendben uram – felelte az eladó.

Leült a székre és elkezdte visszarakosgatni a fiókba a bugyikat. De a kis bestia hogyan csinálta! Tudta, hogy figyelem, lábait kicsit szétnyitotta, de pont csak annyira, hogy a szeméremajkai láthatóak legyenek. Csak nyeltem egy nagyot. A két ajkacskán megcsillant a fény, és ez egyértelművé tette számomra a helyzetet: az én kis segítőm rendesen felizgult a szerepében. És nekem már csak az a feladatom, hogy kielégítsem ezt a csábos kis tündért, aki mostanra már szétnyitott lábakkal ült a széken, szemével könyörgőn nézett rám és nedvedző puncival várta a megváltást.

Letérdeltem a szék elé és belefúrtam a fejem a lágyékába. Akár egyből kicsikarhattam volna felizgult testéből az orgazmust, de nem volt szándékomban. Fokozni akartam a vágyát, azt akartam, hogy könyörögjön. A combjait kezdtem nyalni, a harisnya csipkéjétől haladtam lassan felfelé, puszilgattam, de főként nyaltam a selymes bőrét. Végig nyaltam a bikinivonalát, majd a másik oldalon haladtam vissza, egészen a csipkéig.

Aztán újra vissza, de most már kicsit közelebb haladtam el a vágáshoz. Orromat megcsapta a nedves hüvelyének kellemes illata és erősen vissza kellett fognom magam, nehogy egyből a közepébe vágjak. Szerencsére sikerült. A legközelebbi körnél már lágyan megpusziltam a szeméremajkakat, lejjebb haladtam az anusához, ott is nyalakodtam, majd vissza a puncihoz, amely remegve várta, hogy végre foglalkozzon vele valaki.

Belevetettem magam a sűrűjébe, nekiestem mint oroszlán a legyőzött prédának. Szívtam, szoptam az ajkakat, végig járattam nyelvem a két szeméremajak melletti árokban, majd a csiklóra tévedtem és lágyan megpusziltam. Fokozni akartam még a kéjt, ezért nem időztem sokat ott, hanem visszatértem a hüvelyhez és tovább nyálazgattam, izgattam a kesernyés ízű lyukat. De mennyire finom, sőt inkább azt mondom izgató volt! Az agyamat teljesen elborította a vad vágy, vehemensen szoptam, nyaltam tovább az egyre nedvesebbé váló barlangot.
– Ha nem….csinálod …rendesen…. – nyöszörgött – akkor….nem tudom….mit csinálok….veled!

Nem volt mese, rá kellett állnom keményen a témára, azaz a témát megtestesítő klitoriszra. Gyors, de leheletfinom érintésekkel játszottam vele, éreztem a nyelvem végén az apró dudort, amint ide-oda mászkál. A hatás nem is maradt el, a nő egyre hangosabban és nagyobbakat sikított, tudtam, hogy már nem kell neki sok. Pár másodperc múlva háta megfeszült, csípője körkörös táncot járt, alig tudtam a számmal követni az eszement vágtát. Végül lenyugodott, teste leállt, csak a mellkasa járt ütemesen és apró görcsös rángások futottak végig a testén.

Nem volt megállás és ezt ő is tudta. Pár percnyi szünet után a hátamra fordított a padlón, levetkőztetett, szájába vette a péniszt és kényeztetni kezdte. Nem vehemensen szopott, csak finoman játszott velem. Lágyan körözgetett a nyelvével a duzzadt makkomon, nyalogatta, puszilgatta, néha végig haladt szájával a péniszem alsó részén található vastag éren egészen a zacskókig, majd a zacskókat kezdte nyalni, a herék tövét izgatóan birizgálta nyelvével, majd újra visszatért a makkomhoz. Nem kapkodta el, úgy látszik tudta, hogy mennyire és hogyan kell csinálnia ahhoz, hogy húzzon de ne élvezzek el.

A kis szadista! Komótosan visszakaptam az előbbit. Néztem, amint ütemesen szopni kezd, ajkai le fel jártak a rudamon, a szája kellemes melegbe burkolta felizgult szerszámom. Nem bírtam megállni és lassan mozgatni kezdtem a csípőm, felvettem szopása ritmusát. Egyre erősebben szívta a péniszem, éreztem, hogyha ilyen vehemenciával folytatja, akkor el fogok élvezni. De hiába figyelmeztettem, nem hagyta abba, mintha süket fülekre találtak volna hörgéseim. Lassan a végéhez közeledtem, és ezt érezte ő is. Két kézzel megragadta a fenekemet és most már nem én mozogtam, hanem ő irányított a keze segítségével. Aztán eljött az élvezés pillanata, a heréim remegtek, a farkam pulzálni kezdett. Az utolsó pillanatban kivette a szájából a péniszem és a melleire irányította a makkom.

Az első löket sperma nagy erővel csapódott neki a mellének, teljesen betakarta a jobb mellbimbóját, a melltartót félig ellepte a sűrű massza. A hölgy volt annyira kacér, hogy tovább fogta a farkam és úgy irányított, mintha a zuhanyrózsát tartaná a kezében A következő löket már gyengébbre sikeredett, de még ez is elég erősen spriccelt ahhoz, hogy a másik mellét is beterítse. A harmadik pulzálásra már csak pár csepp préselődött ki a makkom végén. Bájos kis kacsójával szétkente a farkamon a maradékot, majd lágyan tovább verte. Tudta, hogy ilyenkor még az élvezésnek nincs vége, ez a pár húzás közvetlen az orgazmus után hosszan elnyújthatja a gyönyört.
– Uhhh… – nyögtem egy hatalmasat mikor véget ért a hosszas kellemes gyötrődés. Pár remegés még végigfutott testemen, mielőtt teljesen megnyugodtam volna.

Nem jutott időm a pihenésre. Már jó pár perce túl volt az orgazmusán, de a szemeiből tüzelő vágy elárulta, hogy az előbbi orális aktus újra feltornázta az egekbe a libidóját. Tudtam, hogy kezdeményeznem kellene, de nem volt erőm, iszonyat sokat kivett belőlem az előbb, még mindig a hatása alatt álltam. De ha én nem voltam hajlandó, akkor megtette ő az első lépést. Hanyattfeküdt, újra felhúzta a lábait és punciját szinte az arcomba tolta.
– Kérlek…. – sóhajtott.

Azt hiszem, senki sem tudna ellenállni egy ilyen kérésnek. Számba vettem a szeméremajkakat, játszottam velük, szopogattam. Vigyáztam a csiklóra nem akartam, hogy újra elélvezzen, azt majd egy picivel később. Aztán a nyelvemmel dugni kezdtem a hüvelyét. Milyen hülye felállás: a rövid alig pár centis nyelvem milyen élvezetet tudna okozni a péniszekre méretezett hüvelyben, kérdezhetné az ember. De mégis volt értelme, mert a felröppenő halk sóhajok tudatták velem, hogy a partnerem élvezi, amit csinálok.

Aztán igénybe vettem az ujjaimat is. Először csak finoman, egy ujjal, majd egyre vehemensebben, több ujjal kezdtem dugni a cuppogó hangokat hallató hüvelyt. Végig tapogattam belül, élveztem a puhaságot, amennyire tudtam masszírozgattam az izmos falat. Megtaláltam a G-pontot, és lágyan masszírozni kezdtem, de továbbra sem akartam orgazmus közeli állapotba hozni az áldozatomat, ezért hangos hörgésekben kifejezett tiltakozása ellenére sem időztem sokáig ott. Inkább tovább ingereltem, játszottam vele.
– Fordulj meg…. – nyöszörögte, pont abban a pillanatban, amikor az én fejemben is megfordult e kósza gondolat.

Oldalra fordítottam, megfordultam így az arcom továbbra is a szeméremdombjánál maradt, míg az én ágyékom az ő arcához került közel. Azt hiszem kitalálható mi történt: újra szopni kezdett. Félig merev péniszemet puhán ölelték körbe az ajkai és a pár perccel korábbi kellemes érzés kerített hatalmába megint. Én se maradtam adósa, egyre nagyobb vehemenciával ujjaztam, izgattam a hüvelyét. Kihasználva, hogy ujjaimat teljesen belepték a nedvek, lassan lecsúsztattam az anusához és izgatni kezdtem ott is. Apró nyomásokkal ingereltem a bejáratot, majd lassan bepréseltem a mutatóujjamat a záróizmok közé. Szerencsére nem ellenkezett. Óvatosan ki-be huzigálni kezdtem az ujjamat a rectumában, közben megpróbáltam a puncijára is több figyelmet fordítani: heves nyelvcsapásokkal vettem újra tűz alá a hüvelyét.

Nem tudom, meddig játszadozhattunk így egymással, de nemsokára éreztem, hogy a péniszem ismét kemény. Négykézlábra ereszkedett én pedig a nyálától fénylő farkamat a puncijához illesztettem, majd behatoltam. A jól ismert kellemesen szoros melegség ölelt körbe, majd pár pillanatnyi hatásszünet után mozogni kezdtem. Felvettem a tempót, nem siettem, élveztem a csodálatos érzést. Átadtam magam a dugásnak; nyögdécselésembe a partnerem halk zihálása vegyült. Ráhajoltam a hátára, játszani kezdtem a ringó melleivel, gyúrtam őket, masszíroztam, csipkedtem a bimbókat. De kár, hogy nem tudom a számba venni őket!

Gyorsítani kezdtem, mellei egyre hevesebben csapkodtak szanaszét a kezeim között.
– Igenn….. – nyöszörgött – Csináld még…..kérlek….kérlek

Megpróbáltam minden tőlem telhetőt: újra feltérdeltem és keményen dugni kezdtem. Lefeküdt a földre, még jobban kipucsitotta a fenekét, így mélyebbre tudtam hatolni izguló puncijában. Teljesen befogadott, szerencsére nem kellett vigyáznom arra, nehogy fájdalmat okozzak egy hirtelen mély lökéssel. Felszabadultan, hörögve, intenzíven dugtam tovább.
– Gyerünk… kérlek….

A lökéseim egyre erősebbek lettek, olyan mélyre hatoltam amennyire csak tudtam. Aztán kihúztam péniszemet, nem akartam elélvezni és ez a pár másodpercnyi szünet segített kissé kitolni az élvezéshez szükséges hátralévő időt. A hátára fordítottam. Láttam a szemében, hogy most nagyon utál, amiért így élvezés előtt abba mertem hagyni, de a következő pillanatban már ismét égett a vágytól. Nem tudta mit akarok, nekem kellett a megfelelő pozícióba helyeznem fehérneműbe bújtatott izgalmas testét. A lábait feltettem a feje fölé, így puncija az egekbe meredt. Fölé guggoltam, péniszemet a szaftos bejáratához tettem és azonnal behatoltam.
– Uhhh… – nyögött fel.

Dugni kezdtem újra, farkam szinte függőlegesen járt ki be a puncijában. Iszonyatosan felizgultam erre a pózra. Szemét voltam, nem érdekelt, hogy esetleg neki ez nem a legkényelmesebb, de szerencsére az élvezet feledtette vele ezt az apró kellemetlenséget. Minden egyes lökésnél teljesen belemerültem, golyóim nekiverődtek a fenekének. Aztán nem bírtam tovább magammal és utoljára beleadtam apait-anyait. Az erős lökésektől rázkódott minden, de nem érdekelt. Hangosan zihálva közeledtem a végkifejlethez, és apró sikolyaiból tudtam, hogy ő sincs már messze a végső gyönyörtől. Patakokban folyt rólam az izzadság, de ez sem érdekelt, csak a péniszem játékára figyeltem, amint erősen pumpálja a puncit.
– Még… egy kicsit… kérlek… KÉRLEEEEEK!

Végül eljött, amire annyira vártunk, az eladó hölgyike számára pár másodperccel korábban. Hüvelye pulzált, irgalmatlanul összeszorította a farkamat. De nem bírtam megállni, hogy bent hagyjam, a kilövellés előtt kihúztam a punciból és csak a látvány, a látvány kedvéért a felfelé ágaskodó kitágult hüvelynyílásra irányítottam a makkom. A klitorisz is feltárult, előbújt védett odújából, incselkedően piroslott. A sperma beborította a nedvedző, még mindig enyhén lüktető nemi szervet, s mikor a csiklóra freccsent, éreztem amint az alattam lévő test összerezzen. A kevés második adag hamar kiürült én pedig néztem amint a még mindig tátogó résbe lassan befolyik a fehér anyag. Lassan visszatettem a hüvelyébe a péniszemet, leengedtem a lábait és ráborultam a mellkasára.


A fehérnemű

A fehérnemű

A fehérnemű Kb. két éve történt, akkor még egy női fehérnemű boltban dolgoztam. Szerettem csinálni, mert szeretek emberekkel foglalkozni.Egy nyári napon történt ez az eset, a déli órákban mikor a legnagyobb meleg szokott lenni.Egész nap nem jött szinte senki, csak néhány érdeklődő. Teljesen üres volt a bolt, amikor belépett egy gyönyörű nő. 35-40 év körüli lehetett és nagyon csinos volt. Magas sarkú fekete szandálban volt, ami a pánttal volt a vékony bokájára csatolva, apró kis csatokkal....

A motoros kaland

A motoros kaland Mindig is bakancslistás tervem volt száguldani egy motoron. Zoli elvitt engem motorozni. Megjelent egy szexi motoros dzsekiben, farmerben, kezében pedig a bukósisak. O MY GOD… Nem hittem el. Te jó ég, hogy milyen jól néz ki. Elolvadásom itt kezdődött. Majd a nagy hőségben folytatódott a motoron. Hiába, közölte velem, hogy hozzak bőrdzsekit. Igen, azért vettem bőrdzsekit, mert egyszer el akartam menni motorozni, márpedig az anélkül nem működik ugyebár. Aztán felvettem a bukósisakot, amit hozott nekem,...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük