Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A motoros kaland

Mindig is bakancslistás tervem volt száguldani egy motoron. Zoli elvitt engem motorozni. Megjelent egy szexi motoros dzsekiben, farmerben, kezében pedig a bukósisak.

A motoros

 

O MY GOD… Nem hittem el. Te jó ég, hogy milyen jól néz ki. Elolvadásom itt kezdődött. Majd a nagy hőségben folytatódott a motoron. Hiába, közölte velem, hogy hozzak bőrdzsekit. Igen, azért vettem bőrdzsekit, mert egyszer el akartam menni motorozni, márpedig az anélkül nem működik ugyebár. Aztán felvettem a bukósisakot, amit hozott nekem, majd felpattantam mögé. Átkaroltam a derekát, és elindultunk…
Istenem, az a száguldás. De az a biztonság… Olyan magabiztosan vezetett, hogy egy percig se féltem mögötte. Kislány koromban mindig sóvárogva néztem az ilyen lányokat, akik valami menő motoros pasi mögé beülnek, és repesztenek az utakon. Háhááá most engem nézhettek sóvárogva a kislányok.
Ez a kis száguldozás, a motoros dzseki, és B teljesen beindított. Már lement a nap is, csak végigmentünk este a kivilágított élettel teli városon. Uhhh micsoda nap… Aztán felhívott magához. Na jó, már a kapuban nem bírtam magammal… Teljesen benedvesedtem tőle. Legszívesebben a liftben nekiestem volna, de muszáj volt tűrtőztetnem magam. Önmegtartóztatásom nem tartott sokáig. Amikor bejutottunk a lakásába, minden önkontrollom elveszett.

Egyszerűen lerohantam, és csókolgatni kezdtem a nyakát. Fogalmam sincs, mi ütött belém, mondván “mégiscsak kéne a női tartás…”, de egyszerűen már nem bírtam tovább. Fenébe a prűd elvekkel, megveszek már. A földre dobtuk a bukósisakokat, és a falnak szorítottam. Annyira heves voltam, mint még soha, és ezt élvezte. Meglepte, de élvezte. A nadrágján keresztül izgatni kezdtem, miközben hevesen smároltunk. Megfogta a fenekem és markolászni kezdte. Aztán levette a pólómat, majd én is az övét. Aztán egyszercsak az ölébe kapott és a hálószobába vitt, ahol az ágyra dobott. Kigombolta a nadrágomat és leráncigálta rólam. Meztelen felsőtestével rámfeküdt. Totál kész voltam. “Itt most olyan heves vad szex lesz 3 percen belül, hogy a szomszédok a rendőrséget fogják kihívni a sikongatásaimra.”-gondoltam magamban. A ruháink szanaszét az előszobában, én meg totál benedvesedve feküdtem az ágyon úgy, hogy B rajtam, és közben a nyakamat harapdálta.
A hátára fordítottam, én voltam felül. Levettem róla a nadrágot, és nyalogatni kezdtem a mellbimbóját. Néha karmolásztam a felsőtestét csak annyira, hogy ne fájjon. Aztán nyaldosni kezdtem a fülét, azt imádja. Ezután a felsőtestét csókolgattam, egyre lejjebb és lejjebb mentem míg az ágyékához értem. Éreztem, hogy a farka már dagad az alsójában, úgyhogy elővettem, és gyorsan verni kezdtem.

muszáj leszopnom!!!!

Oké, lassítsunk egy kicsit. Nem kell mindent olyan hirtelen… Vagy mégis? Annyira kívántam, muszáj leszopnom!!!! – gondoltam. Lenyomtam a torkomon a farkát olyan mélyen, ahogy csak tudtam, lassan végignyaltam, aztán újra tövig nyomtam. Közben kicsatolta a melltartómat, és simogatni kezdte a melleimet. Hirtelen a hátamra fordított, és levette a bugyimat. A sarokba hajította és belém nyomta a farkát. O MY GOD, muszáj volt sikítanom, ez nagyon jó… Annyira kemény, és annyira jól csinálta. És csak döngetett és döngetett, és én annyira nem bírtam magammal, teljesen magamon kívül voltam. Egyre hevesebb lett, éreztem, hogy mindjárt elsül. Én átfordítottam a hátára de a farkát magamban hagytam, és lovaglópózban folytattam a szexet. Éreztem, hogy mindjárt a csúcsra érek, te jó ég. Akkor kivettem azt a gyönyörű péniszét, és a melleim közé szorítottam. Eközben a végét a nyelvemmel nyaldosni kezdtem, majd háromszor mélytorkoztam rajta.

mélytorkoztam rajta

Most már együtt mozgott a kéz és a száj, egyszerre vertem és szoptam, és akkor elsült. Belém élvezett, a számba, én lelassultam, és szívogatni kezdtem a végét. Amikor pedig már mindent gondosan “eltakarítottam”, remegő lábakkal lihegve terültem el mellette az ágyon. Ő sem tért egy darabig magához, csak feküdtünk, és próbáltuk feldolgozni ezt a mérhetetlenül heves, tüzes, megismételhetetlen szexet.
Magamra kaptam a melltartómat és a bugyimat, és kimentem a mosdóba inni és rendbe szedni magam egy kicsit. 2 perc múlva, mikor visszatértem, B még mindig ott feküdt az ágyon elterülve, és csak kattogtak a percek, de az idő megállt. Mert mi így száguldozunk… Nem sietünk sehová, de motorozni száguldva jó, nem? És a szex?

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Osztozkodni jó - Szex Blog Beküldött térténetek

Osztozkodni jó

Osztozkodni jó – Szex Blog. Miután az összes férfi elélvezett rám és barátnőm testére lőve a spermát, amit én a nyakamra kaptam és a és a puncimra is jutott belőle, barátnőm szép arca fürdött geciben neki álltunk egymásról lecsókolni és lenyalni az ondót az utolsó cseppig.

Élvezetek a buszon hazafelé - Szex Blog

Élvezetek a buszon hazafelé

Ahogy az ujjam mozdul a keményre duzzadt csiklómon, a vágy teljesen letaglóz, az ujjam lassú mozdulatokkal simogatja. Felbátorít egy kicsit a helyzet, és mélyebben merülök a nadrágomba, és még intenzívebben simogatom a pinácskámat.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük