Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A jakuzziban

Üdv nyár, pihenésre fel! Vége az évnek, vágjunk bele a szünetbe, bulizzunk!!!! Ki akarok kapcsolni teljes mértékben, maximálisan! Pápá internet, viszlát facebook, telefon off, csak lazulás és semmi több. Csak ÉLVEZNI a nyarat, az életet, a szabadságot. Sunshine baby!!!

Egy ideje ismerjük már egymást Karllal. Mindig volt köztünk valami, ezt nem tagadhatjuk… Évekkel ezelőtt kezdődött sima kis kis csókokkal, se veled se nélküled állapottal, és így tovább, aztán úgy eltűntünk, jártuk a saját kis utunkat messzi egymástól, más országban. 2 év telt el, hogy semmit nem beszéltünk egymással, aztán egyszer csak random újra szóba elegyedtünk. 2-3 bájcsevej után ismét a “lényegre” tértünk. 3 hónapon át gerjesztettük egymást. Chat-szexszel kezdve webcamerán át szinte minden nap… Esélytelen volt megoldani, hogy találkozzunk, de valami kellett. Úgyhogy így tartottuk egymásban a lelket.

Elkezdődött hát a nyár, és az első hétvégén, ami jött, elutaztunk a Markleeberg See-hez. 2 éve nem találkoztunk: szóval “meggyőzőnek” kellett lennem. Felvettem hát egy mini fekete sortot, amiben nem csupán bomba jó seggem volt, de megfogni is pont kézre állt. Egy fehér ujjatlan trikó feszült rajtam, úgyhogy a mellem domborulatai tökéletesen látszottak. A dekoltázs nem volt túl sok, csak annyit mutatott, amennyi kellett… Sejtetés csupán, mégsem lőhetek le minden poént már az elején.

Meleg volt, csak egy jéghideg sörre vágytam, úgyhogy feltankoltunk még a vonatút előtt. A bájcsevejkedésben persze semmi nem mutatkozott meg az elmúlt pár hónap egymást gerjesztéséből, de persze, amint leszálltunk a vonatról, Karl lesmárolt, és megmarkolta a fenekem.
Megérkezett a taxi, elmentünk a hotelbe ahol a kulcsfelvételnél észrevettük a wellness részleget. Nem is kellett több, felmentünk a szobánkba, ahol mindketten csak egy hideg zuhanyra vágytunk, hogy utána beülhessünk a jakuzziba.

Nem jutottunk el odáig… Egyből ledöntött az ágyra, és hevesen csókolni kezdett. Végig harpadálta a nyakam, amitől annyira beindultam, hogy a hátára fordítottam, és nekiestem a nyakának. Először csókoknak, és harapásnak indult, de a lila foltok nagyon erőteljes, szenvedélyes kis hancúrról árulkodtak… Kiszívtam a nyakát mindkét oldalt. Nem tudtam megálljt parancsolni.

Természetesen ott nem álltam meg. Levettem a nadrágját, és a kezembe vettem az iránytást, majd a számba vettem a farkát. Folyamatosan csak azt mondogatta “te jó ég, ezt nagyon nagyon nagyon durván jól csinálod… ezt nagyon kigyúrtad… te jó ég… nem hiszlek el”. Mitagadás, be voltam indulva, és ha be vagyok indulva, akkor nagyon heves tudok lenni. Nem akarom a kezdeti rövid “felvezetővel” húzni az időt, mert ez a történetnek csupán apró eleme.

Kis ejtőzés, strandolás, sörözés után, amikor már beesteledett, lementünk a wellness részleghez. Magunkra zártuk az ajtót, csak mi voltunk ott. Sötét volt, a jakuzziban bugyogott a víz. Kék és lila fények színezték a vizet. Bemásztunk, és maximális pezsgésre állítottuk a jakuzzit. Karl beült a sarokba, én pedig közelebb csúsztam hozzá. Megfogott, és magával szembe az ölébe ültetett.
Egy szó nélkül kikötöttem a bikini-felsőmet, és félrehajítottam. Azt mondtam, “Karl, meg akarok tenni valamit, amire most nagyon nagyon ráfeszültem”. Elmosolyodott, és csak annyit mondott: “Cheryl, van valami, ami minden férfinak bakancslistás álma….” A szitu adta magát, ugyanarra gondoltunk.

Úgyhogy nagy levegőt vettem, lehúztam a fürdőnadrágját, és szopni kezdtem. Kezembe vettem, és közben vertem a farkát. Feljöttem a víz alól levegőért. Megkérdeztem: “na?” Karl csak annyit felelt: “Te jó ég, Cheryl, ez nagyon durva… elképesztő vagy”. Újabb nagy levegő, és megint. Élveztem, nagyon élveztem. Piros fények… ketten a bugyogó jakuzziban… meztelenül… és közben kegyetlenül kielégítem. Egyre csak hevesebb lettem, utána már csak másodpercekre jöttem fel, a hajam az arcomba tapadt, újra víz alá mentem. Egyre tovább bírtam a odalent levedő nélkül. Aztán az utolsónál megszólalt: “Cheryl, nem bírom tovább, el fogok menni… ez most kegyetlen….” Úgyhogy felkészültem egy utolsó kézimunkára némi szopással kombinálva, majd elélvezett a számba. Én lenyeltem, aztán felvettem a bikini-felsőmet, és kiszálltam a jakuzziból, hogy kiöblítsem a számat, Karlt pedig hagyjam magához térni.

Bakancslistás álmot pipáltam ki, ez az!!! 🙂 szeretem az extrém helyszíneket, felizgatnak, még jobban beindulok tőlük. És ilyenkor csak még jobban teljesítek…

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége

Szexélményem 2 pasival 3. rész

Szexélményem 2 pasival 3. rész A víz lassan töltötte meg a kádat. Finom érzés volt ahogy emelkedő szintje érintette a bőrömet. Alex behunyt szemmel, hátrahajtott fejjel lustán simogatta a hajamat, a másik keze pedig a hasamon nyugodott. Ati is ernyedten dőlt a kád széléhez, és félig lehunyt szemmel minket figyelt. Enyhén szétterpesztett lábai között pont az ágyékára láttam. Milyen ártalmatlannak tűnt így ellazult állapotban. Elmosolyodott látva mit nézek, és egy kicsit jobban széttárta a lábait. - Ha...
Hadkielégítő Parancsnokság - Szex Blog

Hadkielégítő Parancsnokság

Ő is lecsusszan az asztalról, letérdel előttem, majd a farkam a szájába veszi, és kiszopja. Így szó szerint kiszopja, ugyanis olyan a játéka, hogy attól még egy halott is elélvezne. Amikor az utolsó csepp gecit is kiszopja belőlem, visszaül az asztal szélére, ismét magához húz, amitől a farkam megint benne van, így folytatjuk a dugást. Eközben a másik nő, a másik asztal szélén ül, és maszturbál. Az ő pinája is bozontos, csak egy árnyalattal világosabb a színe. Ahogy nézem a kezét, amint simogatja a csiklóját, és ami időnként a csuklójáig eltűnik benne, a farkam megint keményen döngeti az asztalon ülő pináját.

A kukkoló anyós története - Szex Blog

A kukkoló anyós története

Szóval nézi a játékom. Nézd csak, engem nem zavar. Húzgálom még egy darabig, hogy jól láthassa. Aztán amikor már nem bírom tovább, elsül a faszom, és telespriccelek vele mindent. Amikor kész vagyok, a kezemről lenyalogatom a maradékot, majd odanézek a réshez. Pont amikor odanézek, akkor tűnik el, és magamra hagy. Szép kis képmutató az öreglány.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük