Ők azok, akik le merik írni a megtörtént, vagy elképzelt eseményeket, hogy elolvashasd. Ha te is szeretnéd a saját írásaidat közzétenni a Szex Blog oldalon, akkor küld el nekünk még ma. Kattints ide!

Nilla
Nilla
Vera
Vera
Kiss Tamás
Tamás
Ibolya
Ibolya
andrea
Andrea
Melinda
Melinda
Judit
Judit
Cyntia
Cyntia
Róbert
Róbert
Szancs
Szancs
Szeretem a szex minden formáját, szeretem a női nemet, és szeretem kielégíteni a vágyakat.
Nick Wood
Christine
Christine
John Miller
John Miller
Halloween szex éjjel a temetőben - Szex Blog

Halloween szex, éjjel a temetőben

A lány megint elém lép, majd egy erőteljes mozdulattal hanyattdönt, hogy szinte koppan a fejem a hideg kövön. Majd fölém guggol, majd újra rám ereszkedik, és kezdi előlről az aktust. Szinte ugrál rajtam, megállás nélkül vonyít, amitől a hideg futkos a hátamon. A vonyítása olyan, mint aki épp az orgazmushoz közelit, ám van benne némi állatias morgásszerű hang is. A mozgása már annyira erőteljes, és annyira vad, hogy szinte fáj mindenem. A hátam, amit a hideg kőhöz présel, a lábam, amire támaszkodik, és úgy érzem, hogy a farkam is fáj, pedig az most a legjobb helyen van.

Meztelenül olvasok a parkban egy padon - Szex Blog

Meztelenül olvasok a parkban egy padon

Meztelenül olvasok a parkban egy padon Kaptam egy jó könyvet, amit épp most olvasok a parkban, meztelenül egy padon ülve . Figyelmeztettek, hogy nagyon pajzán, de én nem bánom szeretem az ilyet. A történet nagyon jó, nem olyan sekélyes, mint a hasonló írásokban azt megszoktam. A cselekményes és ezzel együtt a szereplők nem fogják vissza magukat. Szóval élvezetes.A nap süt, kellemes az idő, bár még nincs olyan meleg, a nyár még odébb van, de a friss...
Megvalósult álom - Szex Blog Történetek

Megvalósult álom

Ha megkérdezne valaki, hogy mit tegyen, a férje szeretné, hogy hárman együtt legyenek, én mindenképpen csak azt tudnám válaszolni, hogy ha ő is el tudja képzelni, és alkalom, partner is van hozzá, akkor menjen bele bátran, óriási élményben lehet részük mindkettőjüknek.

Mozgattam a fejemet, hogy csúszkáljon a számban, vigyáztam, hogy a fogam ne karcolja. Marie-Laure és a férje megtanított szopni - Szex Blog

Marie-Laure és a férje megtanított szopni

Marie-Laure és a férje megtanított szopni Egy francia házaspár megtanított szopni. Ennek a történetét osztom meg most mindenkivel. A múlt nyáron két hetet a francia Riviérán töltöttem a szüleimmel. Persze nem lóghat az ember állandóan a szülei nyakán, a szállodában és a strandon sok velem egykorú lánnyal és sráccal ismerkedtem meg. Együtt mászkáltunk, végig látogattuk a környék összes strandját, esténként diszkóztunk, jól éreztük magunkat. Egyik nap egyedül csavarogtam a strandon, és bevallom, veszettül unatkoztam. A szüleim...
Karácsony második napja Szilvivel - Szex Blog

Karácsony második napja Szilvivel

Egy kicsit még húzom a dolgot, de nem sokáig, mert érezni akarom ahogy elélvez, ki akarom nyalni a puncijából az édes nedveit. Amikor a remegése már nem csillapodik akkor sem, amikor leállok, akkor még jobban begyorsítom a tempót, amitől szinte kirobban belőle az élvezet, és szinte a számba fröcsköli a finom levét.

Élvezzük egymást egész nyáron - Szex Blog

Élvezzük egymást egész nyáron

Amikor már eleget látott, odahajol hozzá, és egy bátortalan puszi nyom Orsi arcára, mire ő is rámosolyog, de szopj a tovább a farkam. Ágin látszik, hogy neki is tetszik a helyzet, de azt is, hogy nem mer továbblépni. Ezt Orsi is észreveszi, és amikor leáll, elengedi a farkam, és Ági felé fordítja. – Akarod? – kérdezi tőle. Ági válasz helyett csak megnyalja a makkomat, majd megint Orsit nézi, aki ismét rábukik, és szopja tovább. Ági is részt akar a játékból, de csak visszafogottan, így az egyik kezével a zacsimat gyömöszöli, miközben a szeme a farkamra tapad, ami eltűnik Orsi szájában.

A feleségem első szopása - Szex Blog Történetek

A feleségem első szopása

Azzal megfogta Edit mutatóujját és a szájába véve, bemutatta rajta a technikát. Menyasszonyom meglepődött a lány ilyen közvetlen módszerén de nekem azt mondta, hogy ez a gesztus elmélyítette barátságukat. Újra nekilátott a faroknak és közben sűrűn pillogott felfelé ellenőrizni szopása eredményét.

Szilvássy Fanny meglepő esete

Szilvássy Fanny meglepő esete Szilvássy Fanny elhelyezkedett a tikfa napozószéken, lerakta maga mellé Mandarina Duck táskáját, kivette belőle az Elit Woman magazint és hátradőlt. Kinyújtotta a lábát, bokában keresztezte, majd szórakozottan meghimbálta Escada márkájú, pántos papucsát, szétnyitotta térdén a magazint, az orrára engedte Sophia Loren napszemüvegét, és a sötét üveg takarásában a közeli teniszpálya felé fordította a szemét.Mercedes teniszezett ott a szálloda alkalmazottjával, Lacival, aki miatt Fanny a szokásosnál bő két órával korábban kelt, fél óráig...
Véletlenül a szomszéd férfit szoptam - Szex Blog Történetek

Véletlenül a szomszéd férfit szoptam

Véletlenül a szomszéd férfit szoptam Véletlenül nem szoktam szopni, de pár éve ezelőtt családi életet éltem első férjemmel, aki egyébként rendes férfi volt, csak egy kicsit túlzásba vitte a tradícionális életvitel szabályait. Persze, ennek voltak jó oldalai is. Elszánt, és kitartó ragaszkodása jelentéktelen dolgokhoz viszont néha kibírhatatlan volt. Mégis, aránylag rövid idő alatt megszoktam őket, talán mert voltak, amelyek némileg oldották a feszültséget.Ilyen volt a Mikulás ünnepség, amire meghívtuk a két szomszéd házaspárt is – akiknek...
Gang Bang orgia a nudista parkban - Szex Blog Történetek

Gang Bang orgia a nudista parkban

– Na most nyald ki a pinámat nagyfiú. Mondja nekem, majd hátradől, hogy a feje az asztal másik szélén lelóg.
Én rádőlök, és nyalni kezdem. Közben ujjazom a pináját, ami elég könnyen megy, lazán eltűnik benne előbb három, majd négy ujjam is, majd az egész kézfejem. amig a csiklót nyalom, addig az öklömmel baszom a pináját. Könnyedén jár ki és be.
Teszek egy próbát, és az ánuszába tolom az egyik ujjam, majd sorban a többit is. Könnyedén megy.

Welcome Drink 2

Welcome drink / 2. fejezet

Tikk-takk tikk-takk. Már csupán 3 nap, és újabb 2 hetet kell kibekkelni szex nélkül. Akkor hát addig kell kihasználni…nem? Üres próbaterem, a kulcs a zsebében… És hogy mire vágyik? Rendelés: egy tanga, amit letéphet rólam, egy neccharisnya, amit szétszaggathat, egy szoknya, ami csak úgy magától felcsúszik, VÖRÖS RÚZS, ami nyomot hagy… Megérkezek. Már a látványától beindulok. Ledobom a földre a táskámat, D letámad. A falnak szorít, és hevesen megmarkolja a melleimet. Aztán az asztalnak dönt. Erős, nagyon...
Inga, én és az új kilátó - Szex Blog

Inga, én és az új kilátó

Inga teste megfeszült, hangja elcsuklott, majd egy pillanat múlva hangos sikolyokkal fűszerezve járta át testét a gyönyör.
Orgazmusa pillanatában én is átadtam magam az érzésnek. Lüktetve ontottam magamból forró testébe a nedveim.
Gyönyöre hosszan elnyúló és lassan lecsengő volt. Inga, kéjrudam minden egyes pulzáló mozdulatára halk nyögéssel reagált, miközben én lecsukott szemmel és remegő lábakkal adtam át magam a testemet elöntő hullámzó érzéseknek.

Karácsonyi erőszak az otthonomban - Szex Blog

Karácsonyi erőszak az otthonomban

Nincs ideje ezen elmélkedni, mert megint egy orgazmus öleli körbe a testét, és belepréseli őt az ágy matracába. Amikor a kábulatból feleszmél, ismét benne van a két fasz, de most már nem annyira kellemes, mint az elején, így az orgazmus is elkerüli. Már fáj a pinája, az ánusza is sajog, és mivel mér ne is élvezi, sőt inkább arra vágyik, hogy végre magára hagyják, és elmenjenek. Nem ez történik. Újra és újra megbasszák őt.

Szexélményem 2 pasival 2. rész - Szex Blog

Szexélményem 2 pasival 2. rész

Szexélményem 2 pasival 2. rész Alex az oldalára fordult, felkönyökölt, rátette a kezét a hasamra majd lassan elkezdett simogatni. Ati is felkönyökölt és az Alex kezét nézte, ahogy simogat. Lassan elindult feljebb és már a mellemet simogatta, Ati, mint akit megbabonáztak úgy bámulta a kezét, de nem mozdult, hogy esetleg megérintsen.Amikor a mellbimbóim már teljesen megkeményedtek, összehúzódtak, nyitott tenyérrel még feljebb araszolt egészen addig, amíg az állkapcsomat fogta közre. Maga felé fordította az arcomat. A szemembe nézve...

Balatoni nyár szopással

Balatoni nyár szopással Nagyon izgat, ahogy a pasik néznek a strandon, főleg amikor fehér bikiniben vagyok, és az tudom, hogy vizesen átlátszik. A barátnőm szerint olyan mintha meztelen lennék. A puncim teljesen átlátszik mivel csupasz és a mellbimbóim is.Az idén nyáron is a Balatonon nyaraltam a barátnőmmel, és a strandon megismerkedtünk két sráccal. 1 évvel volt idősebb, aki nekem tetszett, de mégis olyan kisfiús volt. A vízben mindig próbált megfogni vagy megölelni, többször megfogta a fenekemet,...
Hűtsük le magunka egy kicsit - Szex Blog

Hűtsük le magunka egy kicsit – Ruhynga X.

Egyik kezét fel-le mozgatta rajtam, a másikkal közben a golyóimat masszírozta. Majd újra a szájába csúsztatott. Éreztem, hogy közeleg a vég. – Mindjáhhhhhhhhhhrt elévezekhhhhhhh! – suttogva próbáltam a tudtára adni. Nem voltam benne biztos, hogy hallotta-e, vagy csak nem vett róla tudomást, de egy pillanatra sem állt meg. Kati szenvedélye magával sodort. Elementáris erőjű gyönyört okozott. A mennyiség, ami kilövell belőlem elárasztotta Kati torkát.

Egy különleges kaland a szaunában - Szex Blog

Egy különleges kaland a szaunában

A sima puniján a méz egyre jobban csillogott. Ezt látva a farkam is egyre kezdett más formát ölteni. Leültem vissza a helyemre és én is tovább kenegettem magam. Tinka tekintete egyre fátyolosabb lett. Jobb kezével a puniját simogatta egyre nyíltabban, majd a bal kezével a melleit kezdte masszírozni. A látvány hatására már én is csak egy pontomra koncentráltam. A legtermészetesebb módon el kezdtem magammal játszani. Egymás szemébe, ölébe elmélyedve folytattuk ezt az élvezetes játékot.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%