Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A feleségem pasija nyitott ajtót.

Már túl voltam az első traumán amit az okozott, hogy kiderült félrekefélt a feleségem. Akkor egy hétig szinte élő-halott voltam annyira rossz volt. De aztán túléltem hisz’ valahol én is akartam már, hogy átéljem ezt. Alig vártam már,hogy hazaérjek és elmondjon mindent.

Hatalmasat dugtunk és megegyeztünk abban nem gond ha néha félrekefél csak legyen őszinte és mesélje el a történteket. Ebben maradtunk és szintén külföldön voltam és három hét után értem haza. Direkt nem mondtam mikor érek haza mert reméltem átélhetem azt amitől oly sokan félnek, nevezetesen mi van akkor mikor az asszony félrelép és kiderül. Kicsik voltak a gyerekek még és a lépcsőházi villanyt gyakran összekeverték a csengővel ezért kikötöttem. Próbáltam a kulcsomat beletenni a zárba de nem sikerült mert benn volt a másik. Kopogtattam de nem jött ki a nejem. Túl erősen nem akartam verni az ajtót mivel egy társasházban laktunk. Gondoltam felhívom mobilon. Ki is csengett majd kisvártatva felvette és kértem nyissa ki mert nem tudok bemenni. Kis matatást hallottam aztán nyílt az ajtó és a szomszéd pasi nyitotta ki, akivel összejött a nejem. Köszönt aztán mosolyogva bement a saját lakásába. Legszívesebben leütöttem volna de eszembe jutott, megegyeztünk.

Torkomban dobogott a szívem,megcsókoltam az asszonyt és éreztem a testillatán a szex egyértelmű illatát. Csak egy köntös volt rajta nem volt nehéz kitalálni mi történt az előbb.

– Nem mondtad, hogy jössz. Bocsi, de azt mondtad, nem gond ha néha, tudod? És már három hete nem voltál itthon.
– Persze nem gond. – próbáltam laza lenni – Hisz’ megegyeztünk – mondtam és átöleltem. – Mesélj mi történt!

– Délután mikor hazaértem a vásárlásból éppen összefutottam Viktorral a lépcsőházban. Beszélgettünk aztán megkérdezte mikor jössz haza. Én mondtam nem tudom, de ha estig nem jössz akkor ma már biztos nem, csak holnap. Így aztán este átjött miután elaludtak a gyerekek és szeretkezni kezdtünk. Kinyalt és mindenemet csókolta, simogatta majd megdugott, kicsit beszélgettünk aztán megint nekiálltunk és éppen elélveztem mikor hallottam a kopogást de azt hittem nem nálunk volt így nem is foglalkoztam vele. Viktor is elélvezett amikor csengett a telefon.

– Szóval még szinte ki sem folyt belőled amit beléd lőtt? – kérdeztem.
– Hát egy része már igen és most is érzem szivárog – nevetett.

csepeg a pinámbol a geci

Ledobáltam a ruháimat és az ágyra mentünk .Normálisan én is mindig körbecsókolom a szép testét majd csak a legvégén nyalom ki izgató kis punciját és engedem őt is magamhoz, hogy izgasson. De most nem bírtam volna ki így rögtön nedves punciját kezdtem nyalni. Rögtön éreztem az illatán, tényleg pár perce még egy másik fasz járt benne. A combján és a popólyukára kicsorgott a geci amit nyaltam, mint egy megszállott. Meglepett, hogy alig egy perc után már szaporán vette a levegőt és azt mondta ő is szeretne szopni. Megfordultam és fölém húztam a testét. Nyalni kezdtem, ő pedig a faszomat vette kezelésbe. Éreztem, hogy csorog valami a számba. Jól tudtam mi az és ez úgy felizgatott, hogy nem bírtam már visszatartani magam, a szájába élveztem és szinte azonnal utána ő is elélvezett. Óriásit élveztem és nejemen is éreztem neki is nagyon jó volt pedig aznap este már többször elélvezett. Szopott tovább és egy gyors mozdulattal megfordult és beleült változatlanul kemény faszomba. Egyből becsusszant nedves kis pinájába a faszom. Mozogni kezdett fel-le és élvezettel néztem szép testét és valahogy az jutott eszembe ilyen szép alakot nem is volna szabad eltiltani másoktól. Magamhoz húztam és megcsókoltam. Éreztem még spermám ízét kicsit. Szokott olyat csinálni velem, hogy leszopott aztán feljött és mintha megcsókolna az egész cuccot visszaadta a számba. De most nem.

– Ma nem szoptam le Viktort és úgy kívántam már egy kis gecit – mondta miközben nem hagyta abba a mozgást rajtam.
– Nem baj, nekem is jól esett amivel a puncid ajándékozott meg.
– Te kis perverz disznó – mondta nevetve és tudtam ez őt is felizgatja.
A popólyukát kezdtem simogatni amire mély sóhaj és gyorsabb mozgás volt a válasz.
– Hogy tudsz ennyit élvezni ilyen rövid idő alatt? – kérdeztem
– Nem tudom. Talán azért mert érzem mindkettőtökön, hogy odavagytok értem.

Egyre gyorsabban mozgott és egy pillanatra megállt kihomorított és hosszasan nyögve elélvezett. Nekem sem kellett más csak ezt érezni én is hatalmasat élveztem. Kimerültem rám zuhant és percekig meg sem mozdultunk.

– Te hogy éled meg ezt a helyzetet? – kérdeztem.
– Olyan furcsa kicsit, ilyen pasim még nem volt, mint te akivel ilyet meg lehet csinálni, de akárcsak beszélni is róla. Élvezem, hogy ketten is kényeztettek és ez feldob. Viktornak kényelemes, hogy nem kell szinte semmit sem tenni és van egy nője, nekem kitűnő, hogy ketten is dugtok neked meg izgató a helyzet, szóval minden rendben.

– Oké valahogy én is így gondolom. Persze örökké nem tarthat csak amíg ilyen feltételekkel működik a dolog.
– Én is így gondolom – mondta nejem és még mindig benne voltam nedves kis pinájában.
– Mit szólnál ha még átmennék kicsit Viktorhoz mert még ő nem elégült ki teljesen? – kérdezte.
– Észbontó vagy! – mondtam és máris újra megkívántam ezt a szexre éhes nőstényt.
– Rendben de utána még velem is kell lenned.
– Rendben. Próbálok sietni, mert azért már elég késő van.

Lecsusszant rólam és a fürdőbe vette útját. Aztán hallottam az ajtó csukódását és követtem én is a fürdést illetőleg. Bekapcsoltam a tv-t és néztem de semmit se láttam mert azon járt az eszem mi történhet a szomszédban. Egy jó óra után hallottam az ajtó csukódását és beosont újra a nejem. Mosolygott és azt kérdezte, még nem alszol?

– Hogy tudnék ilyenkor aludni? – közben odabújt mellém.
– Na milyen volt? – kérdeztem.
– Fantasztikus, mert őt is feldobhatta a helyzet, hogy megjöttél és veled is dugtam, aztán vele is megint, mert olyan volt, mint egy csődör – nevetett.

Ledobta a köntösét és azt kérte:

– Nyald ki a puncikámat! Rád vár minden ami benne van. – és már fel is térdelt a számra.

Nyald ki a puncikámat

Imádom ezt a pózt és neki is izgató. Éreztem mikor megint szivárgott belőle Viktor gecije. Hamarosan megint elélvezett de most lefektettem és úgy dugtam meg. Miután betettem lucskos kis pinájába a faszom a lábaimat a combján kívülre tettem. Ezt mindketten nagyon szerettük. Egyre hevesebben dolgoztam benne és élveztem egy nagyot ismét. Ilyenkor már jó sokáig kemény tudok maradni és sokáig mozgok a puncijában aminek meg ő örül. Elég sokára éreztem és hallottam a kéjes nyögését és elélvezett ismét a drága ma már ki tudja hányadszorra.

Sokáig pihentünk még egymáson mire elaludtunk. Másnap megbeszéltük a történteket és mindketten azon voltunk ez így volt jó és izgató.

Sosem bántam meg.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A Pride szó jelentése: büszkeség - Szex Blog Hírek

A Pride szó jelentése: büszkeség

A Pride szó jelentése: büszkeség. Ebben az értelemben büszke vagy arra, hogy mersz más lenni. Ám ez nem az aminek látszik. Ez tudatlanság, és információ hiány. Ha egy férfi, aki biológiailag is férfi, úgy viselkedik mint egy idióta szőke nő, arra nincs oka hogy büszke legyen. Sokkal inkább nevetséges.  Ez csak a viselkedésre vonatkozik, de elmondjuk hogy mi van ennek a hátterében Az ember nem csak test, az ember nem azonos a materialista szemlélet állati mivoltával. Az...
tini szex

Büntetlenül szexelhetnek a tinik

Büntetlenül szexelhetnek a tinik A törvény is igazodott ahhoz a tényhez, hogy egyre többen vesztik el általános iskolás korukban a szüzességüket. A július elsején hatályba lépett új büntető törvénykönyv megkegyelmezett azoknak a 14–18 éveseknek, akik lefekszenek 12 évesnél idősebb, de még a 14. szülinapjuk előtt álló barátnőjükkel vagy barátjukkal: most már nem ítélhetik őket börtönbüntetésre megrontásért. 12 évesen is elég idős lehet valaki ahhoz, hogy beleegyezzen a szexbe, feltéve, ha a partnere sem idősebb 18-nál – vezethető...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük